INFORÁDIÓ 
2020. június 5. péntek
Fatime

főpolgármester-jelölt

2019.10.01. 12:48

Szoros állást mért Budapesten a Publicus Intézet

A Publicus Intézet felmérése szerint a fővárosi szavazók 49 százaléka Tarlós Istvánt, 47 százaléka pedig Karácsony Gergelyt szeretné főpolgármesternek. Pulai András, a közvélemény-kutató ügyvezető igazgatója az InfoRádiónak elmondta: a megkérdezettek 58 százaléka biztosan elmegy szavazni az október 13-i önkormányzati választáson.
2019.09.10. 19:40

Tarlós István részt vehet egy főpolgármester-jelölti vitában

Miután úgy hírlik, hogy az Emmi által ismét a kormány elé kerülhet a nagy budapesti aluljárók lezárásának ötlete, a főpolgármestert és az ellenzéki főpolgármester-jelöltet is megkérdezték a tervről. Mint kiderült, Tarlós István és Karácsony Gergely hasonló állásponton van a kérdésben.
2019.09.03. 20:26

Íme az eddig ismeretlen jelöltek, egy volt újságíró, egy postás és egy villanyszerelő

Nyolcan szeretnének főpolgármesterek lenni október 14-én Budapesten. A kormánypárti Tarlós István, az ellenzéki Karácsony Gergely, a munkáspárti Thürmer Gyula, valamint a függetlenként induló Puzsér Róbert és Berki Krisztián mellett ringbe szállna három ismeretlen versenyző is: egy volt újságíró, egy villanyszerelő és egy postás.
2019.06.19. 21:50

Újabb vitát tartottak a főpolgármester-jelölti előválasztás indulói

A főpolgármesteri előválasztáson induló ellenzéki jelöltek javítanának Budapest tömegközlekedésén, a hajléktalanok és a romák helyzetén, növelnék a zöldfelületeket és csökkentenék a szén-dioxid kibocsátást, valamint megoldanák a lakhatási válságot - hangzott el a jelöltek második vitáján szerdán Budapesten.
2019.06.06. 18:07

Karácsony Gergely eddig azt hitte, ő lesz a DK főpolgármester-jelöltje

Minél több jelölt és program indul az ellenzéki főpolgármester-előválasztáson, annál nagyobb legitimitása lesz Tarlós István egyetlen kihívójának - mondta Karácsony Gergely csütörtökön, arra reagálva, hogy Kálmán Olga televíziós újságíró a Demokratikus Koalíció (DK) támogatásával, de független jelöltként részt kíván venni az elővoksoláson.
2019.06.03. 10:04

Puzsér Róbert nem indul az előválasztáson

Az ellenzéket daráló ellenzéknek kellemes előválasztást kívánok! Októberben találkozunk - írja közösségi oldalán Puzsér Róbert, aki a főpolgármester-választástól nem lép vissza.
2019.04.08. 17:42

Puzsér Róbert: az MSZP már megint le akarja szalámizni az ellenzéket

Felfüggesztette az előválasztási folyamatban való részvételét Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt, miután a baloldali ellenzéki pártok az LMP és a Jobbik kihagyásával állítottak ellenzéki jelölteket a kerületek élére - erősítette meg maga az érintett az InfoRádióban. Puzsér szerint a külső kerületekben a Jobbik nélkül a Fidesz nem leváltható.
2019.04.03. 21:33

Molnár Zsolt az előválasztás feltételéről beszélt

Még ebben a hónapban megszülethet a megállapodás a fővárosi ellenzék 23 kerületi polgármester-jelöltjéről, és az is eldől, hogy mikor lehet a főpolgármesteri előválasztás második fordulója - mondta Molnár Zsolt, MSZP budapesti elnöke az Inforádió Aréna című műsorában.
2019.03.26. 13:36

Puzsér Róbert: nem zavar a Jobbik múltja

A Jobbik szakított a nemzeti radikális, fasiszta múltjával, így a centrumpártok közé tartozik – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Puzsér Róbert. Ha nem lesz főpolgármester, akkor is sikerként éli meg az LMP és a Jobbik által támogatott főpolgármester-jelölt azt, ha politikai precedenseket tud teremteni.
2019.03.14. 13:31

Beállt a Jobbik Puzsér Róbert mögé

Az LMP után a második ellenzéki párt, amely a független jelöltet támogatja a főpolgármesteri választáson. Puzsér még várja a Momentum támogatását.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018