INFORÁDIÓ
2021. április 15. csütörtök
Anasztázia, Tas

esmya

2021.01.15. 16:23

Így lehet használni a Richter Esmya gyógyszerét az EU-ban

Korlátozzák a Richter Gedeon Nyrt. Esmya gyógyszerének használatát az Európai Unió összes tagállamában, a készítmény ezután csak olyan, menopauzát el nem ért nők méhmiómájának kezelésére használható, akik esetében a műtéti kezelés (ideértve a méhmióma embolizációját is) nem alkalmazható, vagy az nem volt sikeres, emellett a készítmény nem alkalmazható a méhmióma műtéti beavatkozást megelőző tüneti kezelésre - közölte a Richter a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2018.08.02. 19:55

A vártnál jobban teljesített a Richter

Visszaeshet a gyógyszeripar a fokozódó hatósági követelmények miatt, ez az ellátásbiztonságot is veszélyeztetné – mondta Orbán Gábor, a Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója az InfoRádiónak. A vállalat a második negyedévben a vártnál jobban teljesített: 24 milliárdos nettó nyereséget ért el.
2018.05.18. 14:54

Esmya: korlátozásokkal, de a piacon maradhat a Richter készítménye

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Farmakovigilanciai Kockázat Elemző Bizottsága (PRAC) rendszeres májfunkció vizsgálatot javasol az Esmyával kezelt betegeknél a ritka, de súlyos májkárosodással járó események kockázatának csökkentése érdekében - közölte a Richter Gedeon Nyrt. pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2018.02.26. 19:36

A Richter csökkenő eredménnyel számol

A Richter Gedeon Nyrt. a 2017. évi auditált konszolidált beszámolójában figyelembe veszi a PRAC (Farmakovigilancia Kockázatértékelő Bizottság) Esmya termékre vonatkozó átmeneti intézkedéseinek várható negatív üzleti hatásait is - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2018.02.12. 16:38

Változás a Richternél az Esmya vizsgálata miatt

Várhatóan május végén zárul le az Európai Gyógyszerügynökség illetékes bizottságának vizsgálata a Richter Gedeon Nyrt. Esmya nevű, a méhmióma kezelésére szolgáló készítménye miatt - mondta az InfoRádiónak Orbán Gábor, a Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója. A cég az eset miatt, az eddigi évektől eltérően, nem közöl előrejelzést a teljes árbevételre 2018-ra.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018