INFORÁDIÓ 
2020. július 4. szombat
Ulrik

erkély

2020.05.08. 11:00

Parányi zöld sziget a panelrengetegben: filléres ötletekkel varázsolhatja újjá az erkélyt

Mindössze néhány négyzetméteres erkély is hatalmas áldás a betondzsungelben, különösen a karantén idején. Sokan vannak, akik eddig afféle plusz tárolóként tekintettek a balkonra, ami most jócskán felértékelődött: oázis a betondzsungelben. Tippeket adunk, hogyan lehet a lehető legjobban berendezni a legkisebb balkont is, és segítünk abban is, milyen növényeket érdemes a balkonon nevelni.
2020.01.22. 13:12

Leesett a gyermeke az erkélyről, vádat emeltek ellene

A 25 éves asszony három kiskorú gyermekével - köztük a négy és fél évessel - otthonában tartózkodott tavaly júniusban. A középső gyermek és bátyja az erkélyen játszott, míg ő a legkisebb testvérükkel a karján teregetni indult
2019.06.05. 21:53

Tilos lett az erkélyen dohányozni

Szombathelyen a lakók megelégelték, hogy a közös biztosításból kell kifizetniük a dohányosok által okozott kárt, ezért drasztikus döntést hoztak: 1580 lakás erkélyén tiltották meg a dohányzást.
2016.04.27. 10:01

Az erkély a jéghegy csúcsa

Csak egy tünet a Budai Várban, a karmelita kolostorra tervezett erkély, az építkezés leginkább a műemlékvédelem kiszolgáltatottságáról szól - ezt mondta az InfoRádiónak a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal korábbi vezetője. Varga Kálmán szerint a Budai Vár világörökségi státusza sem kerül veszélybe.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018