INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 15. szombat
Mária

egyeztetés

2020.08.05. 19:28

Megújul a Gubacsi híd és környezete - várják a véleményeket

Társadalmi egyeztetést indít a Budapesti Közlekedési Központ, mivel időszerűvé vált a Pesterzsébetet Csepellel összekötő Gubacsi híd felújítása. Mivel a térségben több jelentős infrastrukturális beruházás is várható, ezért várják a térség komplex megújítását célzó közlekedésfejlesztési elképzeléseket, javaslatokat.
2020.05.16. 09:37

Orbán Viktor: ma fontos ügyekben döntünk

Orvostudományi vezetőkkel folytatott konzultációt Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-helyzettel kapcsolatos soron következő intézkedésekről a Karmelita kolostorban - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
2020.04.23. 20:45

Közlekedő Tömeg: időszerű a Petőfi híd felújítása, de van égetőbb

A Budapesti Közlekedési Központ internetes oldalán szerdától társadalmi egyeztetés kezdődött a Petőfi híd és a Boráros tér felújításáról. Szalay Áron, a Közlekedő Tömeg nevű civil egyesület elnöke szerint a Petőfi híd rekonstrukciója és a Boráros téri csomópont átalakítása mindenképpen időszerű, de először a Lánchidat kellene felújítani.
2019.11.06. 09:52

Az amerikai uniós nagykövet elismerte szerepvállalását az ukránokkal folytatott egyeztetésekben

Gordon D. Sondland, az Egyesült Államok Európai Unióhoz akkreditált nagykövete kedden kibővítette Ukrajnával kapcsolatos tanúvallomását, amelyet a Donald Trump amerikai elnök alkotmányos felmentési eljárását (impeachment) előkészítő vizsgálat során tett a törvényhozóknak, s újabb meghallgatásán immár elismerte szerepvállalását az ukránokkal folytatott egyeztetésekben.
2019.08.27. 11:04

Olasz kormányválság: sok mondat, pont nélkül

Az éjszakába nyúló egyeztetés sem tett még pontot az Öt Csillag Mozgalom (M5S) és a balközép Demokrata Párt (PD) közti kormányalakítási tárgyalások végére. Az államfő viszont kedd délutántól újraindítja az utolsó konzultációs kört a parlamenti pártokkal.
2019.06.26. 18:57

Úzvölgyi katonatemető: lényeges információ jutott a románok tudomására

Megkezdődött a szakmai egyeztetés és a kölcsönösen elfogadható megoldás keresése az úzvölgyi katonatemető ügyében a magyar és a román hadisírgondozásért felelős szervezetek között - közölte Kovács Vilmos ezredes, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnoka, a magyar küldöttség vezetője szerdán.
2018.07.13. 17:36

Ápolási díj: egyeztetések helyett konkrétumokat várnak

A gondoskodás közügy és a mindenkori kormány feladata is - jelentette ki az InfoRádiónak a Lépjünk, hogy léphessenek! Közhasznú Egyesület elnöke. Csordás Anett csalódott: szerinte a csütörtöki tárgyalás a kabinet képviselővel az otthonápolásról nem hozott eredményt, vagyis a szakminisztérium továbbra sem tervezi, hogy azonnali és jelentős mértékben javít az érintettek helyzetén. Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára azt mondta: további tárgyalásokat folytat az érintett szakmai és civil szervezetekkel, valamint az érdekképviseletekkel a kormány az ápolási díj emeléséről.
2018.07.12. 21:56

Emelkedhet az ápolási díj

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma egyeztetett az emelést követelő civil szervezetekkel.
2018.05.02. 06:59

Ma délelőtt újra összeül az ellenzék

Ma újra az összefogásról egyeztetnek az ellenzéki pártok, miután nyáron két kerületben is új polgármestert választanak: a VIII. kerületben a fideszes Kocsis Máté, a XV. kerületben pedig a DK-s Hajdu László parlamenti megválasztása miatt, mindketten az országgyűlési munkát választották.
2018.03.20. 10:33

Nem jött létre megállapodás a Jobbik és az LMP közt

Nincs „borsókúti paktum”, vagyis nem jött létre megállapodás a Jobbik és az LMP közt – közölte a hétfő esti találkozóról Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Szél Bernadett szerint "a baloldal irányából a jobboldal irányába nem történt meg az a közeledés, ami ahhoz kell, hogy kormányváltás legyen Magyarországon április 8-án".
2018.01.26. 14:06

Az állam az egyik kezéből a másikba teszi a pénzt

A gyógyászati segédeszközök áfájának 5 százalékra csökkentéséről egyeztetett csütörtökön a Mozgáskorlátozottak Egyesületének Országos Szövetsége és partnerszervezetei, a kormányzati szereplőkkel.
2017.07.10. 05:00

Durván készülnek a vizes vb-re a taxishiénák

Aggódnak a taxisok, hogy a vizes Vb miatt hazánkba érkező külföldieket már az első percekben átveri egy hiéna - a normális társaságok megpróbálnak belülről harcolni a csalók ellen, tippeket is adnak a hatóságoknak.
2017.06.22. 16:12

Újabb ügyben lehet konzultáció

A kormány szülői és egészségügyi szakmai szervezetek kérésére társadalmi egyeztetésre bocsátotta azt a javaslatot, amely szerint a szülő nők saját kérésükre, komplikációmentes szülés és az orvos jóváhagyása esetén már 24 óra után újszülöttjükkel együtt elhagyhatnák a kórházat - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018