INFORÁDIÓ
2021. szeptember 26. vasárnap
Jusztina, Pál

djp

2021.09.08. 18:18

A digitalizációt támogató önkéntes mentorokat díjaztak

Digitális kompetenciafejlesztéssel, a távoktatás technikai támogatásával, valamint vakcina regisztrációval is segítette a Digitális Jólét Program (DJP) mentorhálózatának mintegy kétezer mentora az arra rászoruló lakosságot a járványidőszak elmúlt másfél évében.
2021.07.13. 14:50

Készülhet a hazai drónstratégia

Az induló hatvanról a megalapítása óta eltelt két hónap alatt kilencvenhatra nőtt a Magyarországi Drón Koalíció (MDK) tagjainak száma - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A szervezet első plenáris ülésén megválasztotta a kilenc tagú elnökségét, és döntött a szakmai munkacsoportok létrehozásáról is.
2021.06.30. 13:01

Kivételes szerepbe kerülhet az ország a digitális innovációk terén

Megalakult az Interdiszciplináris Technológiai Alkalmazások Bizottság (ITAB), amelynek fő célja, hogy javaslatot tegyen az információtechnológia területén megjelenő releváns innovációk hasznosítására, és biztosítsa a nyitott egyeztetések lehetőségét a szakágazatok és az államigazgatás képviselői között. A Bizottság a Digitális Jólét Program (DJP) kezdeményezésére jött létre, elnöke Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.
2021.06.17. 17:36

Megalapították az Év Digitális Faluja díjat

A Digitális Jólét Program (DJP) Tatán rendezte meg a Civitas Sapiens – Okos Város Jubileumi konferenciát, amelyen bejelentették az „Év Digitális Faluja” díj megalapítását is.
2021.05.31. 13:40

Digitalizáció a sportban: "korszakváltás következett be"

A Digitális Jólét Program (DJP) keretén belül létrejött Digitális Sport Tudásközpont hétfőn Digital Sport Summit '21 címmel konferenciát tartott a világ legnagyobb sporteseményeinek digitális támogatási lehetőségeiről.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018