INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 18. vasárnap
Ilona

demokrácia

2018.04.21. 21:11

Erről beszélt Márki-Zay Péter a kormányellenes tüntetésen

Hódmezővásárhely polgármestere is felszólalt a szombat esti "2.0 Mi vagyunk a többség – Újabb tüntetés a demokráciáért" címmel meghirdetett kormányellenes tüntetésen. több felszólaló is beszélt róla, de ő egyértelművé tette: indul a harc az egységes ellenzékért.
2018.04.08. 20:29

Az elemzők szerint mindkét oldalnak sokat hozhatott a mozgósítás

A részvételi adatokból még nem lehet következtetéseket levonni, mert a kormánypártok és az ellenzékiek is mozgósítani tudtak - mondta Csizmadia Ervin politológus, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója és Pulai András, a Publicus Intézet vezetője az InfoRádió választási műsorában.
2018.01.12. 19:40

Elemzés Magyarországról és Lengyelországról

Miért fordul el Magyarország és Lengyelország az alkotmányos demokráciától? – ezzel a címmel közölt írást az Independent című brit lap egy angliai magyar professzor tollából.
2016.12.19. 18:31

Sokan választanák a diktatúrát a demokrácia helyett

Diktatúrát a mostani demokrácia helyett – ilyen alternatívát képzel el Szlovákia számára minden negyedik megkérdezett állampolgár. A lakosság harmada pedig elképzelhetőnek tartja, hogy Szlovákia kilépjen az Európai Unióból – derül ki abból a felmérésből, amelyben a demokrácia minőségéről kérdezték a szlovák lakosságot.
2016.11.18. 18:39

Schöpflin György: lehet, hogy a demokráciát meg kell menteni a liberálisoktól

Ha a liberálisok úgy gondolják, hogy csak ők képviselik a demokráciát, akkor a demokrácia nagy bajban van. Lehet, hogy a demokráciát meg kell menteni a liberálisoktól, de nem a liberalizmustól – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Schöpflin György, a Fidesz európai parlamenti képviselője.
2016.07.18. 06:01

Tartanak Erdogan bosszújától

A török média szerint valós veszéllyé vált Törökországban egyfajta boszorkányüldözés, tehát az, hogy a sikertelen puccs apropóján Recep Tayyip Erdogan elnök az ellenzéket is célba veszi - mondta a Türkinfó főszerkesztője, Tarik Demirkan.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018