INFORÁDIÓ 
2020. február 19. szerda
Zsuzsanna

bevándorló

2019.06.19. 08:19

Több millió embert kitoloncolásáról döntött Trump

Az illegális bevándorlók kitoloncolását kezdik meg a jövő héttől az amerikai hatóságok – ezt közölte Donald Trump amerikai elnök. „Olyan gyorsan távolítják el őket, ahogy jöttek” – közölte az elnök, de nem ment bele a részletekbe.
2019.01.06. 13:31

Újra a menekültekről beszélt a pápa

"Konkrét szolidaritásra" szólította fel az európai vezetőket vasárnap, vízkereszt alkalmábnók tartott szentbeszéde után a pápa a 49 bevándorló iránt, akik több mint két hete két civil mentőhajó fedélzetén rekedtek a máltai partoknál.
2018.06.22. 06:53

Különleges látogatást tett az amerikai first lady

Az amerikai first lady, Melania Trump, csütörtökön váratlanul a texasi-mexikói határra látogatott egy olyan befogadó központba, ahol illegálisan bevándorló szüleiktől elszakított gyermekekre vigyáznak.
2018.02.22. 09:47

Válságos helyzet a német iskolákban

Németországban már két évvel ezelőtt is minden ötödik gyerek bevándorló hátterű volt, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem a német volt a családon belüli társalgás nyelve. Időközben tovább emelkedett a migráns diákok aránya az iskolákban, ami egyre nagyobb kihívást jelent a tanügyi hatóságok számára.
2017.09.28. 16:37

Lázár János elismerte a kormány felelősségét

Véget ért a 99. Kormányinfó, amelyen több téma mellett szóba került az őcsényi polgármester lemondásához vezető feszült helyzet is: az indulatok azután szabadultak el, hogy egy vállalkozó az országban jogszerűen tartózkodó menekültek üdültetését tervezte.
2016.10.15. 12:58

Bevándorlókat akartak felrobbantani a Keresztes Vitézek

Szomáliai bevándorlók elleni robbantásos támadásra készült három férfi az Egyesült Államokban, a kansasi Garden Cityben. A terrortett kitervelőit nyolc hónapos nyomozás után pénteken tartóztatták le, és rögvest vádat emeltek ellenük.
2016.09.13. 18:46

Nem lesznek migránstelepek - válaszoltak a polgármesterek

Cáfolják az érintett települések, hogy városukba vagy kerületükbe menekülteket költöztetnének. Orbán Viktor miniszterelnök hétfői parlamenti felszólalásában azt mondta: egyes baloldali vezetésű önkormányzatok migránsokat akarnak betelepíteni.
2016.09.12. 13:07

Szexuális visszaélés gyanúja miatt előzetesben egy menedékjogot kérő külföldi

Előzetes letartóztatásba helyezett a Székesfehérvári Járásbíróság hétfőn egy, korábban menedékjogi kérelmet benyújtó külföldi állampolgárt, akivel szemben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális visszaélés bűntette miatt folytat eljárást - közölte a Székesfehérvári Törvényszék sajtóosztálya. A bíróság végzése nem jogerős.
2016.09.01. 08:42

Trump falépítéssel és tömeges kitoloncolással fenyegetett

Az amerikai-mexikói határ újabb falszakasszal való megerősítésével és tömeges kitoloncolással fenyegette meg az illegálisan az Egyesült Államokba belépő, illetve a már ott-tartózkodó bevándorlókat Donald Trump, a Republikánus Párt elnökjelöltje az arizonai Phoenixben helyi idő szerint szerda este elmondott beszédében.
2016.07.05. 11:28

Rengeteg rendőr őrzi a szerb-magyar határt

Jelentős létszámú rendőr és katona őrzi a szerb-magyar határ Csongrád megyei szakaszát, munkájukat több mobil hőkamera is segíti - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018