INFORÁDIÓ 
2020. december 5. szombat
Vilma

behajtás

2020.01.19. 17:33

Ha a szép szó már nem használ, jöhet a fizetési meghagyás

A tartozások behajtásának egyik módja a fizetési meghagyások kiadatása közjegyzővel. Ilyen eljárást akkor lehet indítani bírósági peres eljárás helyett, ha a követelés összege a hárommillió forintot nem haladja meg – mondta Pulinka Mihály, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara jogi irodájának vezetőhelyettese.
2017.12.05. 05:28

Megint magyar buszokkal van gond Ausztriában

Az osztrák főváros ismét korlátozza szombatonként a karácsonyi vásárba érkező turistabuszokat. A belvárosba csak egy speciális kártya kiváltásával hajthatnak be az autóbuszok, a kontingens minden alkalommal maximum háromszáz lehet.
2017.06.23. 18:55

Úszik a Margitsziget: még mindig tilos a behajtás

Június 28-án fejeződhet be a Margitszigeten a csatornaberuházás, június 29-től pedig a sziget északi oldalán lévő fizetős parkolót is használhatja minden gépkocsival érkező. Most ezt csak a szállodák vendégei tehetik meg
2017.04.18. 09:35

Ezért érdemes végrehajtási eljárást indítani

Változhat a végrehajtási eljárás szabályozása. Ennek értelmében a kielégítési sorrendben előrébb, az utolsó előtti helyről az ötödikre kerülhetnek a sértettek polgári jogi igényei - mondta az InfoRádióban Markovits Róbert, az Országos Bírósági Hivatal központi igazgatási feladatokkal megbízott bírája.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018