INFORÁDIÓ 
2019. november 15. péntek
Albert, Lipót

bankszövetség

2019.11.11. 11:44

Húszezer embernek zárolták a számláját

Új korszak előtt áll a bankszektor, és a digitális világra való felkészülés egyik legfontosabb eleme az ügyfélazonosítás, amit október 31-ig kellett elvégezniük az ügyfeleknek.
2019.09.05. 16:16

Aki ezt elmulasztja, annak pocsékul fog indulni a novembere

Napokig nem tud majd kártyával fizetni az, aki elmulasztja október végéig a kötelező adategyeztetést a számlavezető bankjával – értesült az InfoRádió a Magyar Bankszövetség főtitkárától. A szervezet egyik első embere tudatta: jelenleg is tömegesen pótolják az ügyfelek az eddig elmaradt adategyeztetést.
2019.06.21. 18:16

Haladékot ad a kormány a banki azonosításhoz

A bankszámlák azonosítására előírt határidő jövő héten jár le. A Magyar Bankszövetség szeptember 30-ig kért halasztást, egy friss módosító indítvány azonban ennél rövidebb határidőt adna.
2019.05.03. 06:04

Több mint százezer lakáshiteles kap fontos levelet

Százharmincezer, változó kamatozású lakáshitellel rendelkezőt értesít a Magyar Bankszövetség az MNB felkérésére - mondta a jegybank igazgatója az InfoRádiónak. Ez mintegy 894 milliárd forint hitelállományt érint.
2018.10.17. 20:01

Megszólalt a Bankszövetség: lakástakarék, nyugdíjpénztár

Új lakástakarék-konstrukció közös kialakítását kéri a kormánytól a szakmai szervezet, amely a lakástakarékok állami támogatását megszüntető országgyűlési döntés napján arra hívta fel a figyelmet, hogy a sikeres gazdasághoz és a fenntartható fejlődéshez erősíteni kell a megtakarítási hajlandóságot és képességet.
2018.05.03. 17:26

Patai Mihály: a bankárok született opportunisták

A magyar bankrendszer az idén kerülhet normális pályára, az új kormánytól kiszámíthatóságot remél, és a versenyképesség növelését várja, nem látja túlfűtöttnek a hazai hitelpiacot, és bizalmi alapon győzné le a bankrendszeren kívüli pénzügyi szolgáltatókat - mondta Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke, az UniCredit Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója. Az elmúlt napokban a gazdasági élet jelentős szereplői voltak az InfoRádió Aréna című műsorának vendégei. A beszélgetések szerkesztett, rövidített változatát egy sorozatban közöljük.
2016.09.14. 07:46

Bankszövetség: előremutató az alapszámla rendelet

A Magyar Bankszövetség előremutatónak tartja az alapszámla rendeletet, amelynek európai mozgatóelve a pénzügyi infrastruktúrához való hozzáférés általános biztosítása valamennyi állampolgár számára - mondta Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára az MTI megkeresésére.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018