eur:
393.06
usd:
366.87
bux:
66548.58
2024. április 25. csütörtök Márk
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Nyakára tekert kutyalánctól halt meg egy 5 éves kisfiú Várpalotán

Meghalt az az ötéves kisfiú, aki egy kutyaláncot játékból többször a saját nyakára tekert. Érkeztek mentők, de már nem tudtak segíteni rajta.

A Delta Hírek információi szerint a kisfiú a két testvérével egy szobában játszott, amikor a saját nyakára tekerte a kutyaláncot. Úgy tudni a gyermek nyomban elfehéredett és rosszul lett. Testvérei azonnal szóltak a nevelőanyának, aki a szobába sietett és értesítette a mentőket, de a gyermek életét már nem tudták megmenteni, megfulladt.

A rendőrségi helyszínelés órákon keresztül tartott.

Az internetes lapnak a rendőrök azt mondták, hogy hétfőn délután háromnegyed 6-kor értesítették őket arról, hogy "Várpalotán az egyik társasházi ingatlanban orvosi ellátásra szorul a nyakára tekeredett lánc okozta fojtás miatt egy kisfiú. A mentőszolgálat munkatársai hosszasan küzdöttek a gyermek életéért, akit már nem tudtak megmenteni".

Az öt éves fiú halálának körülményeit a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×