eur:
395.66
usd:
372.12
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Elkapták a halálos gázolás után menekülő autóst

Egy gyalogost ütött el Garadnán egy személyautó, a sofőrt a rendőrök három órán belül elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe is vették.

A halálos baleset még március 10-én 18 óra 30 perc körül történt Garadnán. A Fő út 6. szám előtt egy 33 éves helyi férfit az úttesten találtak. Egy arra közlekedő személyautó elütötte - írja a police.hu.

A balesetben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó vezetője a balesetet követően megállt, majd segítségnyújtás nélkül tovább közlekedett.

A rendőrök három órán belül otthonában elfogták a novajidrányi sofőrt.

fotó: police.hu
fotó: police.hu

A férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságra történő előállítását követően - halálos közúti baleset okozása vétség, illetve segítségnyújtás elmulasztása bűntett - elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×