Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Dagad a Manchester United-botrány: "a focista ekkor lefejelte"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Jonny Evans, a Manchester United 19 éves labdarúgója tagadja, hogy megerőszakolt volna egy nőt az első csapat játékosainak karácsonyi partiján kedd hajnalban. A fiatalember óvadék ellenében szabadlábon védekezhet. Közben egyes hírek szerint a feltételezett áldozat barátját lefejelték a bulin.

Tagadja Jonny Evans, hogy a Manchester United első keretének hétfő éjszakai buliján megerőszakolt volna egy nőt. Az angol bajnoki címvédő labdarúgója saját állítása szerint ártatlan és mindent megtesz, hogy ezt a lehető leghamarabb be is bizonyítsa.

A 19 éves játékos szeptemberben mutatkozott be a Manchester United első csapatában és eddig két Bajnokok Ligája mérkőzésen is pályára lépett.

Lefejelték a lány kísérőjét?

Közben az is nyilvánosságra került, hogy a feltételezett áldozat barátjával állítólag összeverekedtek a bulin, a nő egyik haverját pedig egy Manchester-játékos pedig állítólag lefejelte.

"A lány sírva jött ki a mosdóból. A vele együtt a buliba érkező, ázsiai kinézetű srác odament hozzá és próbálta megnyugtatni. Aztán a fiú nagyon mérges lett, odament az egyik játékoshoz a táncparketten. Mondott neki valamit, mire a focista megrázta a fejét, de a fiú nem hagyta annyiban. A labdarúgó ekkor lefejelte, mire a srác a padlóra rogyott" - mesélte az egyik szemtanú.

Folyt a sör, a vodka és a whiskey

Egy, a The Sun bulvárlapnak nyilatkozó forrás szerint Anglia több városából, így Londonból és Newcastle-ből is érkeztek nők a Manchester United játékosai által szervezett partira.

"A lányok némelyike szabályosan rávetette magát a játékosokra. Folyt a pia, a pincérnők rózsaszín pezsgőt adtak bárkinek, aki kérte. A játékosok egymás után öntötték le a sört, a vodkát és a whiskey-t" - tette hozzá a forrás.

Ryan Giggs, az est fénypontja

"Rooney és Rio (Ferdinand - a szerk.) az est nagy részét a táncparketten töltötték - de a legnagyobb sikert Ryan Giggs aratta Elvis-imitációjával. Felhajtotta a gallérját és az egyik dalára tátogott - mindenki körbeállta, hatalmas tapsot kapott" - tette hozzá.

"Minden tömve volt csajokkal. Egyik-másik nő teljesen kiütötte magát" - nyilatkozta még a nevét titokban tartó szemtanú.