eur:
392.51
usd:
367.55
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Lángba borult a Vörös Csepel

Budapest XXI. kerületében felgyújtották a Vörös Csepel nevű kocsmát. A kár mintegy másfél millió forint.

Horváth Gyula alpolgármester felháborítónak nevezte az esetet. Mint mondta: a tűz könnyen átterjedhetett volna az egész lakótömbre, emberek sokaságának életét és vagyonát veszélyeztetve ezzel.

Attól, hogy valakiknek nem tetszik ez a retro kocsma, aligha tekinthető normális dolognak, ha ilyen módon fejezik ki nemtetszésüket - mondta.

A Fidesz kerületi frakcióvezetője elítélte az atrocitást. Németh Szilárd úgy fogalmazott: az erőszak nem lehet megoldás.

Az ellenzéki politikus szerint a Vörös Csepel kocsma ellen a kerület polgármestere tehetett volna azzal, hogy nem engedélyezi megnyitását.

Németh Szilárd szerint ugyanis azokat, akiket meghurcoltak, méltán provokálhatta a kocsma.

A helyi jegyző szerint a kereskedő teljesítette a jogszabályokban előírt követelményeket, így a szakhatóságok megadták a működési engedélyt.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×