eur:
393.29
usd:
366.25
bux:
66861.73
2024. április 26. péntek Ervin

A karácsonyt is rács mögött tölti a 24 sztárja

Bevonult a börtönbe Kiefer Sutherland. A kanadai színészt 48 napot kell börtönben töltenie, így az ünnepeket is a rács mögött tölti.

A 24 című nagy sikerű sorozat sztárjának 30 napot kell rács mögött töltenie legutóbbi ittas vezetése miatt, további 18-at pedig azért, mert megsértette a feltételes szabadlábra bocsátás feltételeit. Ez utóbbi ítélet 2004-ben született, az ok akkor is ittas vezetés volt.

Kiefer Sutherland az eredeti tervekkel ellentétben egyszerre, és nem két részletben tölti le a büntetést a glendale-i börtönben, így az ünnepek alatt is a rács mögött lesz.

A 40 éves színész február 12-ig várhatott volna a börtönbe vonulással, de ügyvédje közölte: Kiefer Sutherland most akarta megkezdeni a büntetés letöltését.

A 24 című sorozat sztárja az alacsony biztonsági fokozatú börtönben egy saját, háromszor két és fél méter alapterületű cellát kap, amelyben vécé és mosdó is van.

A kanadai színész a glendale-i börtön mosodájában és a konyhájában fog dolgozni. Kiefer Sutherland naponta két látogatót fogadhat, és a börtönudvarra is kimehet.

A színész korábban a bíróság előtt beismerte tettét. A börtönbüntetés mellett Kiefer Sutherlandnek másfél évig az alkoholizmussal kapcsolatos oktatásra kell járnia, fél évig pedig hetente terápiás kezelésre.

A bíróság bevonta Kiefer Sutherland jogosítványát, akinek pénzbüntetést is fizetnie kell, és az ötéves próbaidő alatt különösen vigyáznia kell magára.

A sztár elnézést kért mindenkitől viselkedése miatt, különösképpen családjától, barátaitól, valamint a sorozat és az azt jegyző 20th Century Fox munkatársaitól.

A 24 tavaly Emmy-díjjal kitüntetett Jack Bauere más hírességekkel szemben nem számíthat arra, hogy a börtönök túlzsúfoltsága miatt nem kell leülnie a teljes büntetését, ezt ugyanis az ítélet kategorikusan kizárja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×