eur:
392.51
usd:
367.55
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Spórolás a köbön: fapadossal repült haza a miniszterelnök

Egy fapados légitársaság gépén repült haza Tony Blair brit miniszterelnök és kísérete hivatalos római látogatásáról. Azt nem tudni, hogy pontosan mennyit spórolt a szokatlan lépéssel a brit kormányfő az adófizetőknek, de valószínűleg nem keveset.

"Nem csináltak túl nagy felhajtást a miniszterelnök körül" - mondta a Ryanair gépének egyik kanadai utasa. A brit Sean Longworth szerint azonban Tony Blair miatt kellett fél órát várakozniuk a fedélzeten.

"Mulatságos volt. A Ryanair gépei nem éppen a luxusról híresek. Én 49 fontot (18.700 forintot) fizettem a jegyért. Valószínűleg egy kisebb vagyont spóroltak meg az országnak" - vélekedett egy másik utas.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×