eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Man in prison hands of behind hold Steel cage jail bars. offender criminal locked in jail.
Nyitókép: Rattankun Thongbun/Getty Images

Jogsija sosem volt, forgalomból kivont autót vezetett, és menekült a rendőrök elől

Egy árokban ért végett a kaland. 12-edszer kapták engedély nélküli vezetésen a rendőrök a férfit.

Az ügyészség is megelégelte annak a férfinek a ténykedését, akit rengetegszer elkaptak engedély nélküli vezetés miatt.

A Pécsi Járási Ügyészség járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétsége miatt emelt vádat a pécsi férfi ellen. Az ügyészség közleményéből kiderül, a férfit, aki soha nem szerzett jogosítványt, korábban többször is eltiltották a vezetéstől, de ez nem akadályozta meg abban, hogy újra és újra volán mögé üljön. 2021 májusa és júliusa között összesen 12 alkalommal érték tetten a rendőrök úgy, hogy eltiltás hatálya alatt vezetett. Mindezek miatt az ügyészség már vádat emelt ellene, az eljárás a bíróságon van folyamatban.

A mostani vád szerint a férfit még ez sem tartotta vissza attól, hogy másnap Pécsett autózzon. Az autóját korábban kivonták a forgalomból, ezért nem volt rendszáma, a rendőrök ezt észlelve fordultak utána.

Amikor a férfi meglátta, hogy a rendőrök követik, nagy sebességgel menekülni kezdett. A rendőrök megkülönböztető hang- és fényjelzést használva követték és hangosbeszélővel folyamatosan megállásra szólították fel, sikertelenül.

Végül a férfi a nagy sebesség miatt az egyik kanyart nem tudta bevenni, és az árokba hajtott. Az ügyészség mint visszaesőt vádolja eltiltás hatálya alatti járművezetéssel, börtönbüntetést és a korábbi felfüggesztett szabadságvesztésének végrehajtását indítványozták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×