eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 14. vasárnap Tibor
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, az esemény főszónoka beszédet mond a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

"Csapjunk egy kis zajt!" - Elindult Orbán Viktor Twitter-oldala

A Berlinben tartózkodó kormányfő Olaf Scholz német kancellárral való találkozója előttre időzítette első posztját.

A Facebook mellett most már a Twitteren is fent van Orbán Viktor miniszterelnök.

Az új Twitter-fiók elérhetősége: @PM_ViktorOrban.

A névből is előre látható már, hogy a közösségi felületen a kormányfő angol nyelvű üzeneteket fog megosztani a nyilvánossággal a kormány és feje munkájáról, politikájáról, elsősorban a nemzetközi közvélemény tájékoztatására.

Az első posztban Orbán Viktor arról ír, hogy "Hát akkor csapjunk zajt! Mostantól Twitteren is követhettek. Mozgalmas nap előtt állunk Berlinben, maradjatok velünk!"

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Szombat késő este Irán megindította támadását Izrael ellen: több hullámban száznál is több drónt indított útnak Irak légterén keresztül, valamint rakétákat is kilőttek. Izrael követi a drónok és rakéták útját, valamint légtérzárat rendelt el vasárnap hajnaltól. Vasárnap hajnalban megérkeztek az első hírek arról, hogy az amerikai haderő több drónt is megsemmisített Szíria és Jordánia felett. Irán közben vasárnap hajnalban azt is bejelentette, hogy a drón- és rakétacsapás lezártnak tekinthető, válaszlépésnek nevezték ezt a szombat éjszakai akciót Izrael Damaszkuszban végrehajtott  Cikkünket folyamatosan frissítjük a beérkező információkkal.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 13. 20:05
×
×
×
×