eur:
392.77
usd:
366.2
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Sorozatos balesetek az M5-ös autópályán - képekkel

Nagy sebességgel belehajtott egy külföldi rendszámú kamion a leállósávban lévő útkarbantartó teherjárműbe az M5 autópálya Kiskunfélegyháza déli csomópontjánál. Az M5-ösön rövid időn belül több baleset is történt.

A külföldi rendszámú kamion nagy sebességgel belehajtott a leállósávban lévő útkarbantartó tehergépjárműbe, illetve az útfestő gépbe, magával sodorva két pályamunkást, akik a felfestést végezték.

A két munkás súlyos sérüléseket szenvedett, egyikük a festőgép roncsai alá szorult. Õt feszítő-vágó berendezés segítségével sikerült a tűzoltóknak kiemelni.

A kamion vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

A baleset miatt a Budapest felé vezető mindkét sávot lezárták, majd a sérült kiemelése után a forgalmat a leállósávon engedik a műszaki mentés végéig.

Rövid időn belül három baleset történt a Kecskemét és Budapest közötti szakaszon is, egymástól pár kilométerre történt. Két személyautó ütközött össze Ócsa és Gyál között, a 23-as kilométernél.

Az autópálya-ügyelet közlése szerint a sérültért mentőhelikopter ment, és szállt le az autópályán. Emiatt egy kilométeres sor torlódott fel átmenetileg.

Egy személygépkocsi leszaladt az autópályáról, melynek férfi vezetőjét súlyos sérülésekkel szállította a mentőhelikopter a kecskeméti kórházba. A harmadik balesetben három személygépkocsi ütközött, melynél két személy szenvedett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×