eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Babos vegyes párosban elődöntős

Babos vegyes párosban elődöntős

Babos Tímea az indiai Rohan Bopannával az oldalán bejutott az elődöntőbe vegyes párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Babosék ötödik helyen kiemelt kettőse szerdán két szettben, 6:4, 7:6 (7-5) arányban, 1 óra 13 perc alatt verte az Abigail Spears, Juan Sebastian Cabal amerikai, kolumbiai duót. A találkozó az eredetileg tervezetthez képest több mint háromórás késéssel kezdődött, mert Cabal előzőleg a férfi párosban is érdekelt volt, és honfitársával, Robert Farah-val bekerült az elődöntőbe. A Cabal, Farah duó tavaly finalista volt a budapesti tornán.

A 24 éves Babos néhány órával korábban bejutott a döntőbe női párosban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×