eur:
394.46
usd:
370.46
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
London, 2017. június 27.A Google amerikai informatikai óriáscég logója a londoni iroda bejárata felett 2017. június 27-én. Az Európai Bizottság rekordösszegű, mintegy 2,4 milliárd eurós bírságot szabott ki a Google-ra a versenyszabályok megsértése miatt, miután a cég a Google Shopping kereskedelmi szolgáltatás találatait kiemelt helyen szerepelteti a keresési találatok között, eltereli a fogyasztókat versenytársaitól és potenciálisan megkárosítja a vásárlókat. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Fizetős lesz a Google Photos több funkciója

A Google One előfizetésben tennék elérhetővé az alkalmazás néhány képszerkesztői lehetőségét.

A Google meglehetősen sok ingyenes szolgáltatást kínál felhasználóinak, most azonban többen fedeztek fel olyan gyanús részleteket a Google Photos kódjában, amelyek arra utalnak, hogy bizonyos funkciók hamarosan fizetőssé válnak – írja a computerworld.hu.

A Google One olyan összetett előfizetés, melynek keretein belül a felhasználók havidíjért vásárolhatnak különböző méretű felhő-tárhelyeket, amelyekbe azután biztonsági mentéseket készíthetnek telefonos fájljaikról. A Google a jelek szerint tovább szeretné bővíteni előfizetéses kínálatát, ennek azonban néhány ingyenes alkalmazás láthatja kárát.

A Google Photos kódjában nemrég ilyen jegyzeteket vettek észre: "Mint a Google One felhasználója extra hozzáférést kapsz a szerkesztő funkciókhoz" vagy "Oldd fel ezt, és még több funkciót a Google One előfizetéssel". Sőt egyes felhasználók arról számoltak be, hogy a cég náluk már el is kezdte tesztelni a fizetős modellt. Eddig a Google Photos minden funkciója ingyenes volt.

A cég azzal reagált, hogy egyik jelenleg elérhető funkciót sem teszik fizetőssé, inkább az újonnan bevezetésre kerülő eszközök esetében kísérleteznek a Google One előfizetés kiterjesztésével.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×