eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
LONDON, ENGLAND - JULY 03: Roger Federer of Switzerland plays a forehand during his mens singles third round match against Cameron Norrie of Great Britain during Day Six of The Championships - Wimbledon 2021 at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 03, 2021 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)
Nyitókép: Mike Hewitt/Getty Images

Elhalasztották Roger Federer búcsúztatóját

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem az október 24-én kezdődő bázeli torna keretében köszön el a közönségtől Roger Federer.

"Az otthoni búcsúmnak kiemelt jelentősége lesz, és túl közel esik a londoni Laver Kupához" – ezzel magyarázta a változást a 20-szoros Grand Slam-bajnok. A svájciak 41 éves teniszsztárja szeptember 24-én, a meghívásos csapatversenyen köszönt el hivatalosan a rajongóitól.

Federer tízszer nyerte meg szülővárosának a tornáját a St. Jakobshalléban, ahol ő az eddigi utolsó bajnok, mivel 2019 óta a koronavírus-járvány miatt nem rendezték meg a versenyt.

A világsztár 1998 óta 103 tornán diadalmaskodott, a Grand Slamek közül az Australian Openen hatszor, a Roland Garroson egyszer, Wimbledonban nyolcszor, míg a US Openen ötször nyert. Párosban a 2008-as pekingi olimpián aranyérmet nyert, négy évvel később Londonban egyesben ezüstérmes lett. A világranglistát összesen 310 héten át vezette, egy alkalommal 237 héten át megszakítás nélkül, és ötször zárt évet a rangsor élén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×