eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Az Atlético Madrid pontszámban beérte a Barcelonát!

Az El Clásico után játszották az Atlético Madrid és a BL-ben remeklő, a spanyol bajnokságban jól szereplő, e meccs előtt még veretlen Málaga rangadóját a Vicente Calderon stadionban. A szenzációs formában lévő Radamel Falcao két góljával az Atléti 2-1-re nyert, s pontszámban beérte a listavezető Barcelonát.

Az Atlético mindössze egy döntetlent játszott eddig a bajnoki szezonban, a többi mérkőzését megnyerte. A Málaga óriási csatára késztette. Noha Radamel Falcao viszonylag korán, már a hatodik percben megszerezte a vezetést az Atléticónak, a Málaga nagyon szervezetten, jól futballozott hátrányban is. A 36. percben Roque Santa Cruz kiegyenlített, egy kolumbiai gólja után következett egy paraguayié. Úgy festett, döntetlennel ér véget a találkozó, de a góllövőlistán vezető Falcao a 90. percben megszerezte kilencedik gólját a bajnok idényben, hétről hétre igazolja, hogy megvan az Atléti válasza Cristiano Ronaldóra és Lionel Messire. Az Atlético december első felében játszik majd a Bernabéuban, majd a Camp Nouban.

A 2-1-es győzelemmel az Atlético utolérte pontszámban az első hét fordulóban ugyancsak 19 pontot szerzett Barcelonát. A Málagának 14, a Betisnek 12, a Real Madridnak, a Mallorcának és a Sevillának 11 pontja van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×