eur:
393.61
usd:
369.34
bux:
65730.6
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A Materazzi-könyvből készültek fel a Farkasok?

Jean-Michel Aulas, az Olympique Lyon elnöke úgy gondolja, az AS Roma játékosai túl sokat forgatták a Marco Materazzi Zidane-nak elmondott sértéseiről szóló könyvet csapata és a "Farkasok" szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt.

A két gárda meglehetősen heves indulatokkal kísért, ám gólt nem hozó csatát vívott egymással a római Olimpiai Stadionban. Mike Riley, az angol játékvezető összesen 11 sárga lapot osztott ki a találkozón, némileg meglepő módon ebből nyolcat az olaszoknak.

Jean-Michel Aulas, a francia klub elnöke felháborodottan mondta: "Úgy tűnik, a Roma játékosai túl sokat olvashatták Marco Materazzi a világbajnokság után kiadott könyvét, amely arról szól, miket is mondhatott az olasz védő Zinedine Zidane-nak. Mondhatom, be nem állt a szájuk, végig provokálták játékosainkat."

Aulas azt állítja, a találkozó után több római játékos bocsánatot kért az ellenféltől társai viselkedése miatt.

Érdekes, hogy az első durva szabálytalanságot egy francia követte el: Philippe Mexés, a Roma védője, aki Juninho Pernambucanóba szállt bele. "Mexés nem a labdára ment, egyszerűen le akart rúgni, hogy ne tudjam folytatni a játékot. Sajnos, a francia kluboknak a jelek szerint nincs az eredményeikhez méltó tisztelete az UEFA-ban. Láttuk, mi történt a Lille-lel, s mi is hasonlót éltünk át két évet, a PSV ellen" - mondta a brazil játékos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×