INFORÁDIÓ 
2019. július 19. péntek
Emília

viking sigyn

2019.07.17. 09:59

Újabb drámai részletek a Hableány tragédiájáról

A dunai hajóbaleset vizsgálata során felvett tanúkihallgatási jegyzőkönyvekből az derül ki, hogy több szabályt is megsérthetett a Viking Sigyn ukrán kapitánya – írja a Magyar Nemzet. Az utasok horrorisztikus jelenetekről számoltak be.
2019.07.12. 12:25

Új részletek a Hableány túlélőitől

A rendőrség 300 oldalas kihallgatási jegyzőkönyve alapján elmondható, hogy egyértelmű helyzetet festenek le dél-koreai túlélők vallomásai a május végi dunai hajóbaleset pillanatáról. Erről a balesetben meghalt magyar hajóskapitány családjának ügyvédje beszélt az M1-en.
2019.06.27. 19:16

Magyar György: ellehetetlenülhet a nyomozás a Hableány ügyében

A Hableány matrózának családját képviselő ügyvéd szerint a feketedobozokból származó adatok hiányossága ellehetetleníti a nyomozást. Magyar György az InfoRádióban műhibának nevezte a tragédiát okozó Viking Sigyn szállodahajó elengedését.
2019.06.18. 12:03

Kiderült, mikor lehet vádemelés a hajóbaleset ügyében

A Hableány üzemeltetőjének oldalán sértetti képviselőként fellépő ügyvédek egyike úgy véli, a Viking Sigyn kapitányát nemcsak gondatlanság miatt terheli a felelősség, hanem azért is, mert nem kellő mértékben nyújtott segítséget vagy azt teljesen elmulasztotta.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018