INFORÁDIÓ 
2019. június 24. hétfő
Iván

valuta

2019.01.10. 19:03

Megtörhet az amerikai dollár hegemóniája

A kínai jüan lehet az amerikai dollár mellett a világ egyik tartalékvalutája – vetette fel a befolyásos Angol Központi Bank vezetője. Mark Carney ezzel elismerte azokat az ötleteket, amelyek szerint ellenpólust kell találni az amerikai valutával szemben.
2018.08.13. 15:27

A pánik megnyugtatására nem elégségesek a török intézkedések

Recep Tayyip Erdogan török elnök és az ország vezetése egyelőre nem tudják megnyugtatni a nemzetközi befektetőket – közölte a Portfolio elemzője. Weinhardt Attila az InfoRádióban arról beszélt, ennek egyik legfőbb oka, hogy az elnök hétvégi felszólalásaiban minden olyan megoldást kizárt, mely a befektetők szerint megfelelő gyógyír lenne a válságban.
2018.08.09. 19:45

Durván ütik a fontot, de a forint jó periódusban van

Több világszerte is meghatározó valuta gyengélkedik, a török líra mélyponton van, az angol font és az orosz rubel is rossz helyzetben van - mondta az InfoRádióban a Napi.hu tiszteletbeli főszerkesztője.
2017.07.24. 10:51

Korrupciós vád egy volt főrendőr ellen

Korrupciós bűncselekmények miatt vádat emelt egy volt címzetes rendőr dandártábornok és társai ellen a Központi Nyomozó Főügyészség a Fővárosi Törvényszék katonai tanácsánál - közölte Keresztes Imre főügyész.
2016.07.30. 11:31

Így spórolhat a legtöbbet a külföldi nyaraláson

Akár több mint 10 forintot is spórolhatunk eurónként, ha utazás előtt még itthon egy valutaváltónál szerezzük be a szükséges devizát - közölte az InfoRádió kérdésére az Énpénzem.hu szerkesztője. Lenkei Gábor szerint noha biztonságosabb, de már nem feltétlenül éri meg külföldön a bankkártyás fizetés.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018