eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Irániak ünnepelnek Teheránban 2024. április 14-én hajnalban, miután a Forradalmi Gárda bejelentette, hogy drónok és rakéták százait indította izraeli célpontok ellen. Az iráni állami médiában idézett közlemény szerint a támadás válasz arra a légicsapásra, amelyet Izrael hajtott végre Irán damaszkuszi konzulátusa ellen.
Nyitókép: MTI/EPA/Abedin Taherkenareh

Irán öngólt lőtt a támadással

Az izrael elleni támadások következtében rövid időre rekordszintre gyengült az iráni riál a dollárral szemben a nem hivatalos piacon - írja a CNBC.

A Bonbast devizafigyelő oldal adatai szerint a rial-dollár árfolyama egészen a 705 000-es szintig emelkedett vasárnap délelőtt - olvasható a portfolio.hu oldalán.

A riál árfolyamcsökkenése órákkal azután következett be, hogy Irán szombat este nagyszabású drón- és rakétaoffenzívát indított Izrael ellen, válaszul egy feltételezett izraeli csapásra, amely a hónap elején Damaszkuszban több magas rangú iráni parancsnokot megölt

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×