eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Irániak ünnepelnek Teheránban 2024. április 14-én hajnalban, miután a Forradalmi Gárda bejelentette, hogy drónok és rakéták százait indította izraeli célpontok ellen. Az iráni állami médiában idézett közlemény szerint a támadás válasz arra a légicsapásra, amelyet Izrael hajtott végre Irán damaszkuszi konzulátusa ellen.
Nyitókép: MTI/EPA/Abedin Taherkenareh

Irán öngólt lőtt a támadással

Az izrael elleni támadások következtében rövid időre rekordszintre gyengült az iráni riál a dollárral szemben a nem hivatalos piacon - írja a CNBC.

A Bonbast devizafigyelő oldal adatai szerint a rial-dollár árfolyama egészen a 705 000-es szintig emelkedett vasárnap délelőtt - olvasható a portfolio.hu oldalán.

A riál árfolyamcsökkenése órákkal azután következett be, hogy Irán szombat este nagyszabású drón- és rakétaoffenzívát indított Izrael ellen, válaszul egy feltételezett izraeli csapásra, amely a hónap elején Damaszkuszban több magas rangú iráni parancsnokot megölt

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×