INFORÁDIÓ
2022. december 5. hétfő
Vilma

tony blair

2019.11.25. 19:40

Tony Blair: "a brit pártok fantáziavilágot kínálnak"

A levegőbe beszélnek a brit politikai pártok – ezt mondta a választási ígéretekről egy volt miniszterelnök. Tony Blair azt is kifogásolja, hogy „negatív” a kampány és a pártok azt sugallják: lehet, hogy nem tetszik, amit mi ajánlunk, de az ellenfeleink ajánlata még rosszabb.
2018.10.17. 19:31

Volt brit kormányfők újabb népszavazást sürgetnek

Súlyos bírálatokkal illette szerdán több egykori brit miniszterelnök és miniszterelnök-helyettes azokat, akik különböző ígéretekkel vázoltak fel vonzó jövőt a választóknak a brit EU-tagság megszűnése (brexit) utáni időszakra. Közös írásukban újabb népszavazást tartottak szükségesnek az uniós tagságról, és azt kérték az EU-országoktól, hogy biztosítsanak ehhez elégséges időt.
2018.10.11. 13:55

Blair újabb népszavazást sürget

Tony Blair volt brit miniszterelnök szerint újabb népszavazást kell tartani Nagy-Britannia EU-tagságáról, nem utolsósorban azért, mert a kilépés az Európai Unióból (Brexit) mindenképpen súlyos gazdasági veszteségeket okozna, még akkor is, ha a brit kormány javaslatcsomagja alapján sikerülne megállapodni a jövőbeni kereskedelmi kapcsolatok feltételrendszeréről.
2018.01.04. 15:15

Blair ledobta a Brexit-bombát

Tony Blair volt brit kormányfő szerint jogot kellene adni a brit választóknak arra, hogy "újragondolják" a brit EU-tagság megszűnéséről hozott népszavazási döntést, mivel a referendum idején még senki nem tudta, hogy mivel jár a kilépés az Európai Unióból.
2017.09.11. 13:52

Tony Blair visszakozik

Az iraki háború miatt népszerűtlenné vált, és a munkáspárti kormányzás végét okozó miniszterelnök: Tony Blair hosszú időn át keveset hallatott magáról, csak annyi volt köztudomású, hogy a Brexitet ellenzi. Most azonban az általa vezetett Változást a Világban Intézet jelentést tett közzé, amely a bevándorlás kérdését is taglalja. Tizenhárom éve, kormányfőként, a Nyitott Határ program meghirdetőjeként, Blair a kelet-európai szabad munkaerő-bevándorlás híve volt, ám a jelentés most azt javasolja, hogy az Európai Unióból érkező munkavállalókra vonatkozzanak megkötések.
2016.11.24. 18:42

Blair a politikai hajléktalanokon akar segíteni

Tony Blair volt brit kormányfő közölte, hogy nem kíván visszatérni a brit politika első vonalába, de szeretne azokon segíteni, akiket a jelenlegi folyamatok "politikailag hajléktalanná" tettek.
2016.11.21. 14:11

Tony Blair visszatér

Hírek szerint a 63 éves Tony Blair, aki 1997 és 2007 között Nagy-Britannia miniszterelnöke volt, visszatérését tervezi a politika színterére, főként azért, hogy a Brexit folyamatát befolyásolja.
2016.07.06. 16:54

Keresztre feszítik Blairt Irak miatt?

Bíróság elé kell állítani Tony Blair volt brit miniszterelnököt – ezt mondják azok a családtagok, akik hozzátartozói életüket vesztették az iraki háborúban. Londonban hosszú évek várakozása után ma adják ki az invázióról készült, több százezer oldalas Chilcot-jelentést.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018