INFORÁDIÓ
2021. április 14. szerda
Tibor

természettudomány

2020.05.25. 19:24

Idén kiemelten fontos lesz a Rátz Tanár Úr Életműdíj

Idén huszadik alkalommal adják át a Rátz Tanár Úr Életműdíjakat a felsős-gimnazista természettudományi pedagógusoknak - mondta el az InfoRádiónak a díj egyik alapítója, az Ericsson Magyarország ügyvezető igazgatója, Jakab Roland.
2019.12.03. 12:35

Kis javulás van, kitörés nincs az új PISA-eredmények alapján

A magyar diákok teljesítménye minimálisan javult a három évvel ezelőtti állapothoz képest, de nem közelíti meg a 2000-es évek előtt mért szintet. Maruzsa Zoltán kiemelte: Magyarország eredménye megközelíti a világ legfejlettebb országait tömörítő OECD átlagát, kevesebb az iskolai hiányzás és a magyar tanulók 68 százaléka nyilatkozott úgy, hogy elégedett az életével.
2019.11.06. 14:14

Kiemelkedő eredménnyel rendelkező középiskolai tanárokat díjaztak

A természettudományi, a műszaki és az informatika oktatásában kiemelkedő eredményeket elérő középiskolai tanárokat díjazott a BME Pro Progressio Alapítványa, amelynek legfontosabb tevékenysége – a középiskolától kezdve a doktori képzésig – az innovatív gondolkodást elősegítő tehetséggondozás.
2017.02.02. 07:19

Nem boldogulnak a matekkal a tanárok

A tanárok többsége nem volt felkészülve a komplex természettudomány oktatására - írja az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) felmérése alapján a Magyar Hírlap.
2016.04.05. 05:41

Tizenöt városban szervezik meg a lányok napját

Magyarországon tizenöt városban szervezik meg április 28-án a lányok napja programsorozatot, amelynek célja, hogy a pályaválasztás előtt álló lányok jobban megismerhessék a természettudományok különböző területeit intézményi és vállalati szinten egyaránt.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018