INFORÁDIÓ 
2020. február 17. hétfő
Donát

tartalék

2019.07.06. 14:39

Óvatosabban kellene bánnunk a vízzel

Nagyobb figyelmet kellene fordítani a digitális vízgazdálkodásra – hívta fel a figyelmet Szöllősi-Nagy András vízüggyel foglalkozó szakember. Az ivóvíz nem fog elfogyni, de a klímaváltozás hatására egyre szélsőségesebb jelenségeket lehet majd tapasztalni.
2019.04.30. 16:17

Drasztikus intézkedést hozott Palkovics László a kőolajszennyezés miatt

Az innovációs és technológiai miniszter elrendelte a biztonsági kőolajtartalékok részleges felszabadítását az üzemanyagellátás fenntartásáért – közölte Kaderják Péter energiaügyekért felelős államtitkár az InfoRádióval. A lépésre azután volt szükség, hogy több térségbeli ország, köztük Magyarország szennyezés miatt leállította az orosz kőolaj behozatalát.
2018.06.08. 16:03

Az MNB-t hidegen hagyja az árfolyam alakulása

A Magyar Nemzeti Bank nem avatkozik bele az árfolyamba, mivel nincs árfolyamcélja - nyilatkozta az InfoRádiónak a jegybank alelnöke. Gerhardt Ferenc úgy fogalmazott: ahhoz, hogy az árfolyam megmozduljon, őrült mértékű tartaléknak kellene lennie.
2017.09.28. 16:56

Kezdhetnek aggódni az álláskeresők?

4 millió 440 ezer volt július-augusztus között a foglalkoztatottak átlagos száma - közölte a KSH adatait ismertetve a szervezet munkaügyi statisztikai osztályának vezetője. Váradi Rita kiemelte: a növekedés mértéke egyre kisebb, mivel fogy a munkaerő-tartalék, így a fogalakoztatás bővülése és a munkanélküliség csökkenése is korlátokba ütközik.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018