INFORÁDIÓ 
2020. október 2. péntek
Petra

sportág

2019.10.03. 06:00

Szabó Tünde: lesz következménye az eredménytelenségnek

Nem maradhat következmények nélkül, ha valamelyik államilag kiemelten támogatott sportágban meg sem tudják közelíteni a vállalt eredményességet – jelezte az InfoRádiónak adott interjúban a sportért felelős államtitkár. Szabó Tünde ugyanakkor hozzátette, hogy alaposan megvizsgálják majd a körülményeket, és igyekeznek a hosszútávú sikereket biztosítani.
2017.07.22. 12:53

Napi egy órát fussunk, ne maratont a kardiológus szerint

A vizes világbajnokság alatt a mindennapi testmozgás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Kardiológusok Társasága. Merkely Béla professzor az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy a szabadidejükben sportolók hogyan tudják kivédeni a kockázatok többségét, és hogy miért nem javasolja egy szinten túl a maratoni futás és a testépítés.
2016.06.01. 22:23

Olimpiai sportág lehet a gördeszkázás

A gördeszkázás, a hullámlovaglás, a sportmászás, a karate és a baseball/softball programba vételét javasolja a 2020-as tokiói nyári játékokra a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó testülete.
2016.04.08. 13:04

Sós Csaba: Hornyák fejezze be a rombolást!

A Magyar Úszószövetség szakmai alelnöke, Sós Csaba – egyszersmind a Testnevelési Egyetem úszótanszékének vezetője – úgy érzi, nem hagyhatja szó nélkül mindazt, amit Hornyák Viktor, a Széles Sándor Úszóműhely vezetője tett és tesz – most éppen a Kiss László-ügy kapcsán –, hiszen a klubja Facebook-oldalán gyakorlatilag megállás nélkül támadja a sportágat - írja a nemzetisport.hu.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018