eur:
392.94
usd:
366.85
bux:
66164.92
2024. április 25. csütörtök Márk

Címke: ruha (31 cikk)

Sokba kerül az iskolakezdés, de számos támogatás is jár a családoknak
2023. augusztus 31. 17:57
Sokba kerül az iskolakezdés, de számos támogatás is jár a családoknak
A lassuló infláció a tanszerek vásárlásánál is érzékelhető, ugyanakkor az árak még így is 20 százalékkal magasabbak az előző éviekhez képest – mondta az InfoRádióban az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány senior kutatója. Erdélyi Dóra kiemelte: a családok anyagi terheit számos állami támogatás enyhíti, hiszen idén is ingyenes a tankönyv és sokan részesülnek kedvezményes közétkeztetésben is.
Hogyan legyél divatos okosan és kényelmesen? (x)
2023. május 31. 08:10
Hogyan legyél divatos okosan és kényelmesen? (x)
A nyári szezon alatt újabbnál újabb trendekkel találkozhatunk, azonban ezek között számtalan olyan outfit is felmerül, amelyek összeállítása igen komoly odafigyelést igényel. Akadnak azonban egyszerűbb szettek, amelyek nemcsak könnyedén összeállíthatók, hanem rendkívül kényelmesek is, így nem jelenthet problémát a mindennapi megjelenés velük. Íme, tehát két olyan ötlet, amellyel garantáltan nem fogunk mellélőni!
Hogyan legyünk divatosak bármilyen szituációban? A legtrendibb ruhák nőknek (x)
2022. január 28. 08:11
Hogyan legyünk divatosak bármilyen szituációban? A legtrendibb ruhák nőknek (x)
A legtöbb stílusimádó hölgy rendelkezik azzal az alapruhatárral, ami egyszerű, viszont jól kombinálható darabokból és kiegészítőkből áll. Ez a ruhatár tartalmazza a sima farmert, a fekete miniruhát és az egyszerű fazonú ingeket is többek közt. Ezek a ruhadarabok időtlenek és minden alkalomra tökéletesek, viszont akad pár apróság, amivel még trendibbé varázsolhatjuk őket.
Nélkülözhetetlen férfi ruhadarabok: alap pólók (x)
2021. augusztus 25. 08:05
Nélkülözhetetlen férfi ruhadarabok: alap pólók (x)
Ha megkérdezünk egy férfit, hogy milyen alap ruhadarabok találhatók meg a ruhásszekrényében, bizonyára elsők között említi majd meg a pólókat. Világszerte ez az egyik kedvenc és alap ruhadarabja szinte minden férfinek. Mint ahogyan sok öltözék, úgy a férfi pólók is nagy változásokon mentek keresztül az elmúlt években és évtizedekben. Olyan széles a választék, hogy ma már nemcsak a sportos külsejű férfiak válogathatnak kedvükre az ezernyi stílusú, mintázatú és színű pólók között, hanem azok is, akik az elegánsabb öltözködést preferálják. A pólók tehát esszenciális ruhadarabnak számítanak. Lássuk is, milyen alap pólókat tartalmazzon a férfigardrób!
×
×
×