eur:
392.55
usd:
373.54
bux:
55945.15
2023. szeptember 27. szerda Adalbert
Young beautiful smiling cute romantic woman in trendy summer dress. Carefree woman posing in the street near pink wall. Positive model outdoors in sunglasses. Cheerful and happy

Hogyan legyél divatos okosan és kényelmesen? (x)

A nyári szezon alatt újabbnál újabb trendekkel találkozhatunk, azonban ezek között számtalan olyan outfit is felmerül, amelyek összeállítása igen komoly odafigyelést igényel. Akadnak azonban egyszerűbb szettek, amelyek nemcsak könnyedén összeállíthatók, hanem rendkívül kényelmesek is, így nem jelenthet problémát a mindennapi megjelenés velük. Íme, tehát két olyan ötlet, amellyel garantáltan nem fogunk mellélőni!

Nyári ruhák sneakerekkel

A nyári ruhák kínálata már igencsak kiterjedtnek mondható, így gyakorlatilag bárki könnyedén megtalálhatja köztük a számára legideálisabb darabokat. Ha viszont olyan darabokat keresünk, amelyek valóban megfelelnek az aktuális trendeknek, akkor a visszafogottabb árnyalatú, különleges színű modellek között lehet érdemes nézelődnünk. Például az idei szezonban a klasszikus törtfehér és bézs árnyalatok mellett előtérbe kerülnek a kék, a zöld, a piros, valamint a rózsaszín ruhák is. Egy egyszínű modell kellően letisztult formatervezés mellett pedig nagyszerű kiindulási alapot jelenthet mindennapi nyári szettjeinkhez. Egy pár bőrből készült sneakerrel és a cipő stílusához, valamint árnyalatához megfelelően passzoló táska segítségével pedig egyszerűen divatos és kényelmet outfitet kaphatunk. A lábbeli választása során szintén az egyszerű dizájnnal ellátott, minta nélküli modellek lesznek a legmegfelelőbbek. Jó példa erre a mostanság olyannyira divatos, elegáns, fehér sneakerek választéka, amelyeket már gyakran párosítanak kifejezetten elegáns ruhákkal is.

Contemporary modern trendy Hipster bride in informal dress and sneakers with Edible Wedding Bridal Flower Bouquet. Modern gen z Bride leg in comfortable shoe sneakers.

Melegítő szettek mintás teniszcipővel

A melegítőkről sokan még mindig csupán a kifejezetten atletikus, sportos stílusú darabokra asszociálnak. Azonban mindez nem helytálló, hiszen az aktuális kínálatot kicsit alaposabban szemügyre véve láthatjuk, hogy manapság már kifejezetten elegáns megjelenésű modelleket is felfedezhetünk ezek között. Például a női melegítő szettek az answear.hu által kínált választékában számtalan ilyen változatot fellelhetünk. Ezek legfőbb jellemzője a letisztult formavilág, valamint a különleges színárnyalatok alkalmazása. Egy-egy ilyen melegítő szettet pedig bátran kombinálhatunk akár a kifejezetten elegáns stílusú női táskákkal is. A divatos, mintás teniszcipők olyan formabontó megjelenést biztosítanak outfitünknek, amelynek bizonyára egyetlen stílusimádó hölgy sem tud majd ellentmondani. Az olyan klasszikus minták, mint például a fekete-fehér kockás mintázatok, nagyszerűen segítenek vagány színezetet biztosítani melegítőnknek, legyen az akár fekete, almazöld vagy halványlila. Hiszen ezen szetteket illetően számtalan színárnyalat közül válogathatunk, így nem szükséges ragaszkodnunk a régi klasszikusokhoz. Csupán arra figyeljünk, hogy azokat a modelleket részesítsük előnyben, amelyek szabásvonala a test vonalait követi, és homogén színtónusú, minta nélküli. Láthatjuk tehát, hogy a divatos öltözködéshez nem kell feltétlenül különféle bonyolult összeállításokban gondolkoznunk, sőt az aktuális trendek egyre inkább teret engednek a kifejezetten egyszerű outfiteknek.

(x)

Címlapról ajánljuk
Szlávik János: már nem is a koronavírus a legnagyobb probléma, hanem a hosszú Covid
Aréna - nagyinterjú

Szlávik János: már nem is a koronavírus a legnagyobb probléma, hanem a hosszú Covid

Vírusok, baktériumok, paraziták: a Covid aktuális helyzetéről, az Erisről, az őszi kilátásokról beszélt a Dél-Pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője az InfoRádióban. Azt is elmondta, kiknek javasolja újabb védőoltás felvételét, s hogy várhatók-e újabb járványok. Bónusz: miért ne fürödjünk trópusi folyókban?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.27. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Kések, nyilak, fegyverek, meztelenség  - Marina Abramović 50 éves munkásságát bemutató retrospektív kiállítás nyílt Londonban

Kések, nyilak, fegyverek, meztelenség  - Marina Abramović 50 éves munkásságát bemutató retrospektív kiállítás nyílt Londonban

Szeptember 23-tól látogatható a londoni Királyi Művészeti Akadémia által szervezett életmű kiállítás, amely a nagyhatású szerb performanszművész, Marina Abramović munkássága előtt tiszteleg. Abramović az 1970-es évek eleje óta feszegeti a test és az elme érzékelt határait, a művész és a közönség bonyolult kapcsolatának feltárására törekszik. Előadásai gyakran mind saját maga, mind résztvevői számára erős érzelmi, intellektuális, illetve fizikai kihívást jelentenek. A munkáit inspiráló koncepciók kulcsfontosságúak, csakúgy, mint saját testének használata ötletei közvetítésére. Öt évtizede folyamatosan lenyűgözi, illetve meghökkenti közönségét a fizikai és mentális egészségének határait feszegető, erősen kritikus előadásaival. Mostani kiállítása által pedig az első olyan női alkotóvá válhatott, aki önálló tárlat keretein belül prezentálhatja művészetét a Royal Academy fő kiállítótereiben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×