eur:
392.67
usd:
367.17
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Young beautiful smiling cute romantic woman in trendy summer dress. Carefree woman posing in the street near pink wall. Positive model outdoors in sunglasses. Cheerful and happy

Hogyan legyél divatos okosan és kényelmesen? (x)

A nyári szezon alatt újabbnál újabb trendekkel találkozhatunk, azonban ezek között számtalan olyan outfit is felmerül, amelyek összeállítása igen komoly odafigyelést igényel. Akadnak azonban egyszerűbb szettek, amelyek nemcsak könnyedén összeállíthatók, hanem rendkívül kényelmesek is, így nem jelenthet problémát a mindennapi megjelenés velük. Íme, tehát két olyan ötlet, amellyel garantáltan nem fogunk mellélőni!

Nyári ruhák sneakerekkel

A nyári ruhák kínálata már igencsak kiterjedtnek mondható, így gyakorlatilag bárki könnyedén megtalálhatja köztük a számára legideálisabb darabokat. Ha viszont olyan darabokat keresünk, amelyek valóban megfelelnek az aktuális trendeknek, akkor a visszafogottabb árnyalatú, különleges színű modellek között lehet érdemes nézelődnünk. Például az idei szezonban a klasszikus törtfehér és bézs árnyalatok mellett előtérbe kerülnek a kék, a zöld, a piros, valamint a rózsaszín ruhák is. Egy egyszínű modell kellően letisztult formatervezés mellett pedig nagyszerű kiindulási alapot jelenthet mindennapi nyári szettjeinkhez. Egy pár bőrből készült sneakerrel és a cipő stílusához, valamint árnyalatához megfelelően passzoló táska segítségével pedig egyszerűen divatos és kényelmet outfitet kaphatunk. A lábbeli választása során szintén az egyszerű dizájnnal ellátott, minta nélküli modellek lesznek a legmegfelelőbbek. Jó példa erre a mostanság olyannyira divatos, elegáns, fehér sneakerek választéka, amelyeket már gyakran párosítanak kifejezetten elegáns ruhákkal is.

Contemporary modern trendy Hipster bride in informal dress and sneakers with Edible Wedding Bridal Flower Bouquet. Modern gen z Bride leg in comfortable shoe sneakers.

Melegítő szettek mintás teniszcipővel

A melegítőkről sokan még mindig csupán a kifejezetten atletikus, sportos stílusú darabokra asszociálnak. Azonban mindez nem helytálló, hiszen az aktuális kínálatot kicsit alaposabban szemügyre véve láthatjuk, hogy manapság már kifejezetten elegáns megjelenésű modelleket is felfedezhetünk ezek között. Például a női melegítő szettek az answear.hu által kínált választékában számtalan ilyen változatot fellelhetünk. Ezek legfőbb jellemzője a letisztult formavilág, valamint a különleges színárnyalatok alkalmazása. Egy-egy ilyen melegítő szettet pedig bátran kombinálhatunk akár a kifejezetten elegáns stílusú női táskákkal is. A divatos, mintás teniszcipők olyan formabontó megjelenést biztosítanak outfitünknek, amelynek bizonyára egyetlen stílusimádó hölgy sem tud majd ellentmondani. Az olyan klasszikus minták, mint például a fekete-fehér kockás mintázatok, nagyszerűen segítenek vagány színezetet biztosítani melegítőnknek, legyen az akár fekete, almazöld vagy halványlila. Hiszen ezen szetteket illetően számtalan színárnyalat közül válogathatunk, így nem szükséges ragaszkodnunk a régi klasszikusokhoz. Csupán arra figyeljünk, hogy azokat a modelleket részesítsük előnyben, amelyek szabásvonala a test vonalait követi, és homogén színtónusú, minta nélküli. Láthatjuk tehát, hogy a divatos öltözködéshez nem kell feltétlenül különféle bonyolult összeállításokban gondolkoznunk, sőt az aktuális trendek egyre inkább teret engednek a kifejezetten egyszerű outfiteknek.

(x)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×