INFORÁDIÓ 
2020. július 13. hétfő
Jenő

munkaerő-kölcsönzés

2019.09.18. 08:42

Lecsaptak a kommandósok a trükkös csalókra

Több száz munkavállalót mozgatott országszerte, de a közvetített takarítók és biztonsági őrök után nem fizetett se adót, se járulékot, ráadásul még az áfával is trükközött a munkaerő-kölcsönző cég. A bűnszervezetként működő, 25 cégből álló láncolat több mint másfél milliárdos kárt okozott a költségvetésnek. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 20 gyanúsítottal szemben javasol vádemelést.
2019.04.16. 07:15

Bérnővéreket alkalmaznak a kórházakban

Egyre több kórház kényszerül bérnővérek, -műtősnők, -műtősfiúk foglalkoztatására, főként a fővárosban, továbbra sem enyhül ugyanis az ápolóhiány.
2017.11.03. 14:05

Kiderült, kiket küldenek el az Opel gyárból

Az összes kölcsönzött embert. A megrendelések volumenének csökkenése miatt az Opel Szentgotthárd Kft. csökkentette a munkaerő kölcsönzés keretében foglalkoztatottak számát, a létszámcsökkentés azonban nem érinti a szentgotthárdi motorgyár saját dolgozóit - erősítette meg pénteken a társaság szóvivője.
2017.04.08. 15:41

Nagy gondok lehetnek a postánál

A Magyar Posta Zrt. dolgozói nem örülnek annak, hogy a társaság számos kölcsönzött, illetve alkalmi embert kezdett el foglalkoztatni a munkaerőhiány ellen küzdve. Az újoncok teljesítménye gyakran nem üti meg a mércét - állítják a postai érdekképviseletek a Napi.hu-nak.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018