INFORÁDIÓ 
2020. május 30. szombat
Janka, Zsanett

munkáspárt

2020.04.04. 14:05

Megvan a Munkáspárt új vezére

A várakozásoknak megfelelően Sir Keir Starmert választották a legnagyobb brit ellenzéki erő, a Munkáspárt új vezetőjévé.
2019.12.10. 18:57

Johnson csak azért sem nézte meg a kínos kórházi fotót

Botrányos témákkal, illetve hárítással próbálják befolyásolni a brit választások kimenetelét a választás előtti utolsó napokban. Boris Johnson miniszterelnök sokkoló dolgokat mondott a bevándorlásról és a BBC jövőjéről is – ellenfelei szerint azért, mert nem akart reagálni egy kórház padlóján várakozó kisfiú fényképére.
2019.11.28. 07:45

Corbyn állítja: a kormány kiárusítaná az egészségügyet

Boris Johnson el akarja adni a brit egészségügyet az amerikai cégeknek – ezzel a szenzációsnak tűnő állítással lepte meg a brit közvéleményt az ellenzéki Munkáspárt vezére. Jeremy Corbyn egy egész dossziét mutatott be, hogy a választások előtt aláássa a bizalmat az ellenfelekben.
2019.11.27. 21:57

Segít-e a Munkáspárton az új szavazók tömege?

Három millióval többen szavaznak az idén Nagy-Britanniában és felmerül a kérdés, ezzel az ellenzéki Munkáspárt esélyei javulnak-e? Az előrehozott választások előtt megugrott a frissen regisztrált, 35 év alatti szavazók száma és ez a csoport döntően inkább a kormányzó konzervatívok és az általuk beígért brexit ellen szavazna.
2019.11.25. 19:40

Tony Blair: "a brit pártok fantáziavilágot kínálnak"

A levegőbe beszélnek a brit politikai pártok – ezt mondta a választási ígéretekről egy volt miniszterelnök. Tony Blair azt is kifogásolja, hogy „negatív” a kampány és a pártok azt sugallják: lehet, hogy nem tetszik, amit mi ajánlunk, de az ellenfeleink ajánlata még rosszabb.
2019.11.19. 15:45

Baloldali témával vág a Labour alá Boris Johnson

Mi lesz a sorsa az európai uniós dolgozóknak egy munkáspárti brit kormány alatt? Annak ellenére, hogy a párt korábban kiállt az uniós polgárok jogai mellett, a mostani választási kampányban ködös üzeneteket fogalmaz meg. Egyik befolyásos támogatójuk pedig bezárná a kapukat.
2019.11.18. 15:12

A brexit atyja szerint szétrohadt és összetört a brit politikai rendszer

Korrupcióval és választások manipulálásával vádolta meg a „brexit atyjának” nevezett brit politikus a rivális Konzervatív Pártot. Nigel Farage, a Brexit Párt vezére szerint állásokat ajánlottak embereinek cserébe azért, hogy tory jelöltekkel szemben visszalépjenek a választásokon.
2019.11.15. 20:58

Mi lesz az EU-s dolgozókkal, ha a Munkáspárt nyer?

Mi lesz a sorsa az európai uniós dolgozóknak egy munkáspárti brit kormány alatt? Annak ellenére, hogy a párt korábban kiállt az uniós polgárok jogai mellett, a mostani választási kampányban ködös üzeneteket fogalmaz meg. Egyik befolyásos támogatójuk pedig bezárná a kapukat.
2019.11.12. 13:25

Támadás a Munkáspárt ellen

Kibertámadás érte a legnagyobb brit ellenzéki erő, a Munkáspárt informatikai rendszerét, éppen egy hónappal a december 12-ére kiírt előrehozott parlamenti választások előtt.
2019.10.31. 13:20

Új brexit-népszavazást ígért a Munkáspárt

A Munkáspárt kormányra kerülése esetén népszavazást írna ki a brit EU-tagságról, azzal a választási lehetőséggel, hogy Nagy-Britannia maradjon az Európai Unió tagja - mondta a legnagyobb brit ellenzéki erő vezetője.
2019.10.29. 12:58

Előre hozott választás jöhet Nagy-Britanniában

Támogatja a legnagyobb brit ellenzéki erő, a Munkáspárt az előre hozott parlamenti választás kiírását. Jeremy Corbyn, a Labour vezetője a párt árnyékkormányának keddi ülése után jelentette be a döntést.
2019.10.10. 14:49

Brexit: új népszavazási kérdést terveznek

Jeremy Corbyn a közép-angliai Northampton városában rendezett pártgyűlésen részletezte a Labour programját az általános várakozások szerint hamarosan esedékes előrehozott parlamenti választásokra.
2019.09.27. 17:23

A Munkáspárt mellé állhat a skót miniszterelnök

Nicola Sturgeon skót miniszterelnök egyenes utalást tett arra, hogy támogatna egy olyan ideiglenes brit kormányt, amelynek élén a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetője, Jeremy Corbyn állna.
2019.09.23. 09:35

Megbuktathatják párttársai Boris Johnson legnagyobb riválisát

Zavar van a legnagyobb brit ellenzéki párton belül a brexit ügyében és ennek nyomán akár belső puccsot is végrehajthatnak a Labour vezére ellen. Most zajlik a Munkáspárt éves konferenciája, és egy felmérés szerint szavazóik többsége Jeremy Corbyn távozását akarja.
2019.09.01. 15:08

Brexit: újabb javaslattal próbálkoznak

A brit ellenzék a jövő héten törvénytervezetet terjeszt be annak megakadályozására, hogy a konzervatív párti brit kormány megállapodás nélkül léptesse ki Nagy-Britanniát az Európai Unióból.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018