INFORÁDIÓ 
2020. július 14. kedd
Örs, Stella

lakástakarék

2019.05.10. 14:59

Fordulat a lakástakarék-piacon

Az állami támogatás tavaly októberi megszüntetése után is lehetnek üzleti lehetőségek egy lakás-takarékpénztár működtetésében, sőt bővítésében.
2019.03.13. 11:37

Jelentős adócsökkentés jön

Varga Mihály pénzügyminiszter törvényjavaslata csökkentené a tranzakciós illetéket, kamatadó-mentességet adna az állampírokra, amelyeket a lakástakarékok is forgalmazhatnának a jövőben.
2018.10.17. 20:01

Megszólalt a Bankszövetség: lakástakarék, nyugdíjpénztár

Új lakástakarék-konstrukció közös kialakítását kéri a kormánytól a szakmai szervezet, amely a lakástakarékok állami támogatását megszüntető országgyűlési döntés napján arra hívta fel a figyelmet, hogy a sikeres gazdasághoz és a fenntartható fejlődéshez erősíteni kell a megtakarítási hajlandóságot és képességet.
2018.10.15. 12:29

Megszűnhet a lakástakarékok állami támogatása

Felmenő rendszerben megszüntetné a lakástakarékpénztárak állami támogatását az a törvényjavaslat, amelyet Bánki Erik, a gazdasági bizottság fideszes elnöke nyújtott be az Országgyűlésnek. A törvény elfogadása sok olyan takarékoskodót kizárhat a lakásvásárlásból, akinek nincs gyermeke vagy nem ígéri, hogy lesz.
2017.01.20. 07:00

Ön jól jár a lakástakarék-szabályok változásaival?

Három hónap helyett kettőre rövidül a lakástakarék-megtakarítások kiutalása a július elsejétől kötött szerződéseknél - hívta fel a figyelmet a Portfolio elemzője. Palkó István szerint emiatt minimálisan változhat az egységesített kamat, hiszen egy hónappal rövidebb ideig fog kamatozni az összegyűlt megtakarítás.
2016.08.02. 06:02

A fürdőszobára megy el a megtakarításunk

Fürdőszobát és konyhát újítanak fel a legtöbben a lakástakarék-pénztári megtakarításaikból - mondta az OTP Lakástakarék vezérigazgató-helyettese. Köntös Péter kiemelte: ezt a megtakarítást többen használják felújításra, mint vásárlásra, azért, hogy lakásuk értékét megőrizzék, vagy növeljék.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018