INFORÁDIÓ 
2021. január 17. vasárnap
Antal, Antónia

lánchíd

2020.10.16. 15:22

Tarlós István: Nekünk sem volt mindenre pénzünk, csak nem panaszkodtunk állandóan

Nem szeretném az utódomat kritizálni és különösen nem bántani, de most évekig, ha nem készül el valami, annak oka vagy a járvány lesz, vagy az, hogy mi korábban nem csináltuk meg, vagy hogy a kormány nem ad pénzt – mondta Tarlós István volt főpolgármester az InfoRádió Aréna című műsorában. Az országos közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért miniszterelnöki megbízott arról is beszélt, hogy milyen állapotban adták át a fővárost, hogy mi a helyzet a hidak esetében, és hogy miért nem épül gát a Nánási úton.
2020.09.08. 21:59

Korlátozásokat rendeltek el a szociális intézményekben - Hírösszefoglaló

Növelik a tesztek szállításához szükséges kapacitást. A fővárosban nyolcezer forintra büntetik azt, akik nem- vagy szabálytalanul viseli a maszkot a közösségi közlekedés járatain. Négy jelentkezés érkezett a Lánchíd felújítására, októberre dőlhet el, közülük hányan tehetnek ajánlatot.
2020.09.08. 16:50

Négyen pályáznak a Lánchíd felújítására

Az augusztus 11-én közzétett részvételi felhívásra tizennégy gazdasági szereplő jelezte érdeklődését. Közülük végül négy nyújtott be részvételi jelentkezést – közölte a BKK.
2020.08.11. 21:56

A fél világ az orosz vakcina miatt hümmög - a nap hírei

Egyeztetéseket kezd az új orosz koronavírus vakcina elismeréséről a WHO, Berlin kételyeit fejezte ki. Szeptember 1-jén hagyományos oktatási rendben indulhat az iskola - közölte a szaktárca. Megjelent a közbeszerzési kiírás a Lánchíd felújítására. Az InfoRádió legfontosabb keddi hírei.
2020.07.24. 22:11

Orbán Viktor: a kórokozó behurcolása a fő veszély - a nap hírei

Győzelemként értékelte az uniós költségvetésről és a gazdaságvédelmi alapról szóló megállapodást a kormányfő. Jóváhagyta a Lánchíd felújítására kiírt közbeszerzési eljárás elindítását a Budapesti Közlekedési Központ Igazgatósága. A mesterképzésre felvett hallgatók növekvő számát hangsúlyozta az Oktatási Hivatal felsőoktatási elnökhelyettese. A nap legfontosabb hírei július 24-én.
2020.07.23. 15:31

Karácsony Gergely a BKV túléléséről, a 3-as metró izzasztó helyzetéről és a miniszterelnök-jelöltségről

Remélem, hogy a koronavírus-járványt kibírja a BKV – mondta Karácsony Gergely, mert csak a jegybevétel-kiesés 25-30 milliárd forint lesz. Budapest főpolgármestere az InfoRádió Aréna című műsorában közölte, a kért négymilliárd forintos állami plusztámogatás elmaradása miatt lett érvénytelen a Lánchíd közbeszerzése, míg a 3-as metró felújítását és a klimatizálását is egy-egy jogvita gátolja, és beszélt arról is, miért nem akar indulni a 2022-es parlamenti választáson.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018