INFORÁDIÓ
2021. április 18. vasárnap
Andrea, Ilma

könyvkiadó

2019.10.04. 16:39

Újabb könyvkiadók vásárlását tervezi az állam

Pótlólag 642 millió forintért rendeltek az iskolák tankönyveket - közölte a köznevelésért felelős államtitkár. Maruzsa Zoltán elmondta, hogy az elmúlt hetekben három kiadó teljes tankönyv-portfólióját is felvásárolta az állam.
2018.06.07. 11:38

Több mint háromszáz új kötet jelenik meg a 89. Ünnepi Könyvhétre

Ma kezdődnek az Ünnepi Könyvhét eseményei a Vörösmarty téren, ahol az érdeklődők háromszáznál is több új kötettel találkozhatnak. Az eseményről és a trendekről Gál Katalin, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének elnöke és Péterfy Gergely, a szervezet igazgatója beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában.
2017.11.22. 13:48

Fontos pillanat az Alexandra-csődben

Elindult a tavasszal bedőlt Alexandra könyvesbolthálózat terjesztő és kiskereskedő cégeinek felszámolási eljárása; több mint 250 dolgozó sorsát kell rendezni.
2017.06.08. 17:06

Még mindig a kormányra várnak a könyvkiadók, de már ők is úgy látják, zárt kapukat döngetnek

Továbbra is a kormány válaszát várja a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése a korábban elküldött hatpontos javaslatára. Ebben a Könyvbazár adósságrendezésétől kezdve a társasági adókedvezmény kiterjesztéséig több, a könyvszakma számára fontos kérdést vetettek fel – mondta a szervezet elnöke és igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
2017.06.07. 15:30

Katasztrófa-forgatókönyvre lehet szükség a könyvszakmában

Továbbra is a kormány válaszát várja a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése a korábban elküldött hatpontos javaslatára. Ebben a Könyvbazár adósságrendezésétől kezdve a társasági adókedvezmény kiterjesztéséig több, a könyvszakma számára fontos kérdést vetettek fel - számolt be az InfoRádió Aréna című műsorának felvételén Kocsis András Sándor, a szervezet elnöke és Péterfy Gergely igazgató. A teljes beszélgetés szerdán este hat órától hallható az InfoRádió Aréna című műsorában.
2017.02.21. 08:44

Társasági adóból remélnek kártalanítást a könyvkiadók

A társasági adórendszer (TAO) kedvezményezetti körébe vonva is kártalanítani lehetne az Alexandra-cégcsoport tartozásai miatt bajba került könyvkiadókat a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) elnökségi tagja szerint - írja a Világgazdaság.
2017.02.02. 08:00

Két héten belül dönt a kormány az Alexandra sorsáról

Két héten belül dönt a kormány arról, hogy segíti-e valamilyen módon az Alexandra könyvhálózat bedőlése miatt veszélybe került kiadókat. A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése azt javasolja, hogy az állam vásárolja fel a cégcsoporttal szembeni követeléseket. Közben kiderült: a Central Médiacsoport tárgyal a bolthálózat átvételéről.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018