eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 22. szombat Paulina
Brenner Koloman, a Jobbik képviselője szólal fel napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 5-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Brenner Koloman: Vitézy Dávid szakmai elhivatottsága garancia

A Jobbik - Konzervatívok frakcióvezető-helyettese szerint Karácsony Gergely a balliberális pártok gyámsága alatt kénytelen irányítani a várost.

Brenner Koloman, a Jobbik - Konzervatívok frakcióvezető-helyettese, a párt korábbi főpolgármester-jelöltje a Facebookon azt írta: "a Fidesz ismét egy nő szoknyája mögé bújt".

A jobbikos politikus szerint két esélyes jelölt maradt a szavazólapon, Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármester, "aki a balliberális pártok gyámsága alatt kénytelen irányítani a várost és most is Gyurcsány Ferencre támaszkodik", és Vitézy Dávid, aki szakmai felkészültséggel, hitelességgel és nem miniszterelnöki ambíciókkal szolgálja pártpolitikai csatározásoktól mentesen Budapestet.

Vitézy Dávid személye, szakmai elhivatottsága garancia lehet arra, hogy Budapest vezetése a polgárok valós problémáit meghallja, majd azokra érdemi, nem a fideszes vagy a DK-s pártközpontokból diktált megoldásokat fogalmazzon meg. Brenner Koloman azt kérte: a főpolgármester-választáson Vitézy Dávidot, az európai parlamenti választáson pedig a Jobbik - Konzervatívok listavezetőjét, Róna Pétert támogassák a választópolgárok.

Brenner Koloman áprilisban jelentette be, hogy visszalép a főpolgármester-jelöltségtől Vitézy Dávid javára.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje pénteken reggel jelentette be, hogy visszalép, és támogatóit arra kérte, szavazzanak Vitézy Dávidra. Ezek után a főpolgármesteri pozícióért Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek-DK-MSZP jelöltje, Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület főpolgármester-jelöltje és Grundtner András, a Mi Hazánk Mozgalom főpolgármester-jelöltje maradt versenyben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×