INFORÁDIÓ 
2020. május 30. szombat
Janka, Zsanett

jelölt

2019.10.29. 15:06

Itt vannak az idei Prima Primissima Díj jelöltjei

Egyedülálló társadalmi elfogadottság, figyelem és elismerés övezi az idén 17 éves Prima Primissima Díjat. A hagyományhoz hasonlóan a jelöltek listáján a magyar tudomány, művészet, kultúra és sport példaértékű teljesítményt nyújtó képviselői szerepelnek. Az InfoRádió két munkatársa is a jelöltek között szerepel.
2019.10.01. 13:22

Összevesztek az egyetlen mohácsi jelöltet támogató pártok

A fideszes Szekó József tragikus hirtelenségű halála miatt egyetlen induló volna Mohácson az ellenzéki támogatású Csorbai Ferenc személyében, akinek az új helyzetben történő indulását néhány korábbi támogatója ma már ellenzi, mondván, így tisztességes.
2019.09.24. 14:08

Eltűnt négyezer képviselőjelölt

Kevesebb jelölt indul az október 13-i önkormányzati választáson, mint az öt évvel ezelőttin, a nemzetiségi jelöltek száma pedig mintegy kétezerrel több - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) internetes tájékoztató oldala, a www.valasztas.hu adataiból.
2019.09.18. 08:21

Több helyen elmarad a választás

Két településen egyetlen polgármesterjelöltet sem jelentettek be a szeptember 9-ei határidőig, így ott elmaradhat a polgármester-választás - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adataiból.
2019.01.12. 19:57

Castro is indulna az amerikai elnökválasztáson

Bejelentette indulását a 2020-as amerikai elnökválasztáson Barack Obama egykori demokrata párti elnök volt lakásügyi és városfejlesztési minisztere, Julián Castro, a texasi San Antonio korábbi polgármestere.
2018.12.18. 09:42

Új nevek kerülhetnek a Fidesz EP listájára

A Fidesz országos választmánya csütörtökön dönthet arról, hogy kik lesznek a jelöltek a jövő májusi európai parlamenti választáson – értesült a Magyar Idők.
2018.04.25. 14:45

Kaliňák jobbkeze lesz az új szlovák belügyminiszter

Szlovákiában Denisa Sakovát, Robert Kaliňák volt belügyminiszter jobbkezét jelöli a belügyi tárca élére a legnagyobb szlovák kormánypárt, a Smer. A Smer, az SNS és a Híd alkotta koalíció elfogadja Saková jelölését, a civil polgári szervezetek szerint mindez rossz hír az igazság érvényesítése szempontjából, mert a legfontosabb tárcát továbbra is Kaliňák irányítja majd a háttérből.
2018.04.07. 14:51

Egy fővárosi és egy nógrádi választókerület a rekorder

A főváros 1-es választókerületében indul a legkevesebb jelölt a vasárnapi országgyűlési választáson, mindössze négy, a legtöbb pedig Nógrád megye salgótarjáni választókerületében lesz - mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke szombati, a választási felkészülésről tartott sajtótájékoztatóján.
2018.03.07. 07:16

Sűrű napok állnak a választást lebonyolító szervek előtt

Az áprilisi országgyűlési választás szavazólapjainak adattartalmáról a jelöltek nyilvántartásba vételéről szóló határozatok jogorvoslatainak lezárulta után, várhatóan a jövő hét közepén - a Nemzeti Választási Iroda (NVI) által meghatározott időpontban - döntenek az egyéni választókerületi választási bizottságok.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018