INFORÁDIÓ
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika

horst seehofer

2020.06.11. 07:55

Bandaháború is nehezíti a válságkezelést Németországban

Miközben Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter pert vesztett az AfD-vel szemben, Németország újra beindítja a járvány idejére felfüggesztett szervezett bevándorlást. A migráció kérdését az EU soros elnökségét júliusban átvevő ország szintén kiemelt témaként kívánja kezelni.
2020.02.21. 13:04

Ellepik a rendőrök a német utcákat

Németország-szerte fokozzák a rendőri jelenlétet a lakosság védelme érdekében a hanaui támadás után - közölte Horst Seehofer német belügyminiszter.
2019.12.23. 16:57

Kritikus helyzetet lát a német belügyminiszter

Kritikus a migrációs helyzet a Nyugat-Balkánon, és a tél beálltával egyre inkább romlik - mondta Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter a Bild című német lapnak.
2019.10.06. 15:19

Humanitárius katasztrófától tartanak a németek

Az eddiginél is nagyobb menekülthullám érheti el az Európai Uniót (EU), ha nem kapnak több segítséget a külső határon fekvő tagállamok - mondta Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter a Bild am Sonntag című német lapnak.
2019.06.26. 13:05

Megszólalt a német politikusgyilkosság gyanúsítottja

Beismerte tettét az a szélsőjobboldaliként számon tartott férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy közvetlen közelről leadott fejlövéssel meggyilkolt egy magas beosztású helyi politikai tisztségviselőt a németországi Kassel járásban - jelentette be Berlinben Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter.
2019.01.06. 20:22

Új részletek a nagy német adatlopásról

Csaknem ezer közszereplő, főleg politikusok személyes adatait érinti Németországban az a nagyszabású adatlopás, amely a napokban derült ki. Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter vasárnap az eset teljes körű kivizsgálását és a nyomozás eredményeinek nyilvánosságra hozatalát ígérte.
2018.11.12. 22:06

Megkezdődött az idei nyugdíjprémiumok kifizetése - a nap hírei

Megkezdődött az idei nyugdíjprémiumok kifizetése. Már több mint félmilliárd egészségügyi adat került fel az elektronikus egészségügyi szolgáltatási térbe. Távozik a bajor Keresztényszociális Unió elnöki tisztségéből Horst Seehofer. A nap legfontosabb hírei november 12-én.
2018.11.12. 06:28

Német sajtóhír szerint lemond a CSU elnöke

A dpa német hírügynökség úgy értesült, hogy Horst Seehofer a héten jelenti be távozását a bajor Keresztényszociális Unió elnöki posztjáról, és várhatóan hamarosan a szövetségi belügyminiszteri posztról is lemond
2018.10.15. 05:43

Horst Seehofer: az okokat fel kell dolgozni

A Keresztényszociális Unió (CSU) megkapta a felhatalmazást a bajor választóktól a kormányzás folytatására - jelentette ki Horst Seehofer pártelnök vasárnap Münchenben a bajorországi tartományi törvényhozási (Landtag-) választás után.
2018.10.07. 12:49

Megtartja mindkét tisztségét Horst Seehofer

Nem tervez lemondást a bajorországi tartományi törvényhozási (Landtag-) választás után Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke, a politikus egy vasárnapi interjúban jelezte, hogy mindkét tisztségét meg kívánja tartani az október 14-i választás után.
2018.09.20. 18:35

Koalíción belüli háború alakulhat Németországban

Berlinben az ország belső biztonságáért felelős alkotmányvédelmi hivatal elnökének belügyminisztériumi államtitkárrá történt kinevezése egyre nagyobb politikai hullámokat ver és az ellenzéki Szabaddemokrata Párt már új választás kiírásával számol.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018