INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 11. kedd
Tiborc, Zsuzsanna

feledy botond

2020.07.06. 18:23

Feledy Botond: az egyik leginkább elcsalt választás lehet az orosz népszavazás

Súlyos választási csalások történhettek az új orosz alkotmányról kiírt népszavazáson – mondta az InfoRádiónak Feledy Botond. A külpolitikai elemző szerint éppen ezért hosszabb távon legitimációs problémái lehetnek a július 4-én hatályba lépett alaptörvénnyel a jelenlegi moszkvai vezetésnek.
2020.05.04. 20:19

Feledy Botond: jó inkubátor lehet a válság Európának

A külpolitikai elemző az InfoRádió Aréna című műsorában úgy fogalmazott, beindult egy védekezési reflex, amire szükség is volt, mivel amerikai és kínai termékeknek kiszolgáltatva tartja magát életben az öreg kontinens.
2020.03.19. 15:54

Feledy Botond: a járvány fontos mentális gátat is eltörölt

Az Európai Unió termelési kapacitásait át kell alakítani a jövőben - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Feledy Botond külpolitikai elemző. A szakértő arról is beszélt, hogy a kialakult helyzet sok mindent meg fog változtatni az életünkben.
2020.01.20. 18:08

Feledy Botond: ha az európai polgároknak szerencséjük van, operatív változás lesz

A kohéziós és agrárpolitikai források mértékének reálértéken tartása, azaz az unió új keretköltségvetése az egyik legégetőbb brüsszeli kérdés Magyarország számára – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Feledy Botond. A külpolitikai elemző szerint szemléletváltás jöhet az Európai Bizottságnál, ami segítheti Ursula von der Leyen kezdeményezéseinek sikerét, illetve az Európai Parlament és Bizottság együttműködését. 
2019.10.22. 11:57

Feledy Botond: kellemetlen lehet Magyarországnak az új EU-költségvetés

Több területen is a vesztese lehet Magyarország az új uniós költségvetésnek - vélekedett az InfoRádió Aréna című műsorában Feledy Botond külpolitikai elemző, aki szerint a brexit is egyrészt negatívan fogja érinteni Magyarországot, másrészt megágyaz a skót függetlenedésnek Nagy-Britanniától, nem beszélve az északírekről és a walesiekről.
2019.10.08. 08:58

Elképzelhetetlen jogbizonytalanságot hozhat Boris Johonson vélt terve

Egy hetet adott a brit miniszterelnöknek a brexitvita megoldására az Európai Unió soros elnöki tisztét betöltő finn miniszterelnök. Az új londoni javaslatokról eddig visszafogottan nyilatkoztak az európai vezetők. Feledy Botond külpolitikai elemző szerint elképzelhető, hogy Boris Johnson csak taktikázik javaslatai benyújtásával, és az is felmerülhet, hogy az EU-nak választania kell egy brit törvény és a kormány szava között.
2019.07.24. 16:20

Feledy Botond: fél év múlva derül ki, hogy új irányvonal jön-e az EU-ban

Nincs döntő jelentősége, mekkora többséggel választották meg az Európai Bizottság elnökévé Ursula von der Leyent - fogalmazott az InfoRádió Aréna című műsorában Feledy Botond külpolitikai elemző, aki szerint az viszont üzenetértékű, hogy a német politikus megválik a nagy hatalmú és befolyásos, szintén német EB-főtitkártól.
2019.07.23. 17:45

Feledy Botond: száz napot a brexitnek szentel Boris Johnson

A brexit végrehajtásán kívül szerény programpontokkal állt elő Boris Johnson - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Feledy Botond. A külpolitikai elemző szerint a külső hasonlóságokon és a kommunikáción kívül az új brit kormányfő más politikai karakter, mint Donald Trump amerikai elnök.
2019.05.26. 22:31

Elemzők: Európa-szerte feljöttek a zöldek

Átveszi a szélsőjobboldali gondolatokat a közép, ezért marginalizálódott a szélsőjobb Pulai András szerint. Feledy Botond úgy látja, a zöldek szerepelnek jól Európa-szerte.
2019.05.14. 16:34

Feledy Botond: háborúkkal teli az Európai Unió története

Az Európai Unió története az intézményközi háborúk története brüsszeli szempontból – fogalmazott az InfoRádió Aréna című műsorában Feledy Botond. A külpolitikai szakértő szerint Emmanuel Macron francia elnök régóta hangoztatja, hogy elégedetlen az uniós csúcsjelölti rendszerrel, így megtörténhet, hogy olyasvalakit szeretne az Európai Bizottság elnöki posztjára, aki hivatalosan nem csúcsjelölt.
2019.03.06. 12:02

Feledy Botond: radikális jobboldali tömörülés kerülhet az EP-be

A legnagyobb esély a brexit elhalasztására van – vélekedett Feledy Botond az InfoRádió Aréna című műsorában. A külpolitikai szakértő szerint az öt évvel ezelőttihez képest most még nagyobb az esély arra, hogy az európai parlamenti választás után elhúzódik az Európai Bizottság felállítása
2018.11.19. 20:53

Szakértő: fényévekre van az EU bármilyen föderációtól

Nem célja sem Berlinnek, sem Párizsnak megosztani az Európai Uniót - nyilatkozta Feledy Botond külpolitikai elemző az InfoRádiónak azok után, hogy Emmanuel Macron francia elnök a német szövetségi parlamentben mondott beszédet.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018