INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 27. vasárnap
Adalbert

fegyvergyártás

2019.11.01. 09:00

Benkő Tibor: 7-8 ezer katonára lenne szükség

Ahhoz hogy a magyar honvédelem meghatározó erő legyen a térségben és megfeleljen a NATO elvárásainak, fejleszteni kell a nehézképességeket – hangsúlyozta az InfoRádió Aréna című műsorában a honvédelmi miniszter, aki arról is beszélt, hogy sok katonajelölt nem felel meg az egészségügyi és fizikai követelményeknek.
2019.05.02. 17:53

Rakétavédelmi rendszert vásárol Magyarország

A kézifegyvergyártásra kell fókuszálnia a magyar fegyvergyártásnak - mondta az InfoRádiónak a honvédelmi miniszter. Benkő Tibor hozzátette: az összeszerelés már megindult, emellett idén már a kézifegyverek sorozatgyártása is elkezdődik Kiskunfélegyházán.
2018.12.14. 12:11

Magyar fegyverek: a hatvanas évekből megérkeztünk a 21. századba

A cseh licenc alapján gyártott fegyverek a világ élvonalába tartoznak, ezekkel az eszközökkel a magyar fegyveres testületek a 60-as évekből megérkeznek a 21. századba - hangsúlyozta a Kaliber magazin főszerkesztője. Vass Gábor kiemelte, akár több százezer fegyverre is szüksége lehet a magyar államnak.
2018.06.13. 17:23

Gyengültek a fegyvergyártók részvényei Kim és Trump barátkozása nyomán

Általában emelkedtek az amerikai részvényárak, de visszaestek a fegyvergyártó cégek papírjainak árfolyamai Donald Trump és Kim Dzsong Un történelmi csúcstalálkozója után. Az amerikai elnök meglepetésre azt is megígérte, hogy leállítja a dél-koreai hadsereggel közösen tartott „költséges” hadgyakorlatokat.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018