INFORÁDIÓ 
2020. június 3. szerda
Klotild

csaló

2020.05.14. 18:44

A járványt használta ki egy csaló, elkapták

Légzésvédő maszkokat kínálva csalt ki pénzt vásárlóktól a gyanú szerint egy férfi az interneten, a rendőrség elfogta és eljárást indított ellene - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség.
2020.01.28. 14:20

Unokázós csalómaffiát göngyölített fel a BRFK

Több mint 30 embertől összesen 54 millió forintot csalt ki egy unokázós csalókból álló bűnszervezet - mondta el a BRFK alosztályvezetője, Kovács-Nagy Dávid. Az elkövetők akár 16 évnyi börtönbüntetésre is számíthatnak.
2019.09.19. 09:18

Trükkös csalók járták a lakásokat

A Békés megyei rendőrök Pest megyében elfogtak négy férfit, akik a gyanú szerint közüzemi szolgáltató munkatársainak adták ki magukat és nyugdíjasoktól vitték el a megtakarított pénzüket.
2019.04.09. 12:26

Nyugdíjasokat fenyegető veszélyekre figyelmeztet a rendőrség

Egyre több időskorú szörföl a világhálón, vásárol vagy éppen tart kapcsolatot távol élő rokonaival az internet segítségével, de ennek is vannak veszélyei. Az internet, a közösségi oldalak biztonságos használatáról beszélt kecskeméti nyugdíjasoknak a rendőrség szakértője.
2019.01.22. 07:23

Nagy István: soha nem látott építkezés következik az agráriumban – lapszemle

Soha nem látott építkezés következik az agráriumban – nyilatkozta a Világgazdaságnak az agrárminiszter. A Magyar Idők szerint közjegyzők neveit használják az ingatlanpiaci csalók. A Népszava az MNB legújabb képvásárlásáról ír. A fogyasztóvédelem két éve listázza a jogsértő webáruházakat – írja a Népszava. A Portfolió cikke szerint 2030-ig betiltanák a gázkazánokat az EU-ban. Egy holland társaság törne be a hazai napelem-üzemeltetési piac élére – írja a Magyar Idők.
2018.11.23. 06:02

Black Friday: a bankkártya-adataink is veszélyben

Egyre nagyobb forgalmat generál az online kereskedelemben a Black Friday, azaz a Fekete Péntek, de ezt nemcsak a kereskedők, hanem az internetes csalók is igyekeznek kihasználni. A kifejezetten erre az időszakra létrehozott hamis webáruházak hihetetlennek tűnő ajánlatokkal kecsegtetnek, ha pedig bedőlünk nekik, nemcsak egy adott tétel árát, de a bankkártya-adatainkat is bukhatjuk.
2018.10.29. 19:45

Feldobta az unokázós csalókat egy idős nő

Az időskorú sértett rájött, hogy nem a fiával beszél, ezért talpraesett módon a rendőrök kezére adta az elkövetőket. A bíróság egyetértett az ügyészi indítvánnyal, és elrendelte a két férfi letartóztatását.
2018.08.31. 11:49

Csalókra figyelmeztet a NAV - erre vigyázzon!

Tucatszám érkezik bejelentés a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz, miszerint csalók küldenek a szervezet nevében hamis elektronikus leveleket, hogy adó-visszatérítésre hivatkozva személyes ügyféladatokat szerezzenek meg.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018