INFORÁDIÓ 
2020. július 10. péntek
Amália

bizonyíték

2020.04.02. 08:58

Egyre szövevényesebb az eltűnt villanyszerelők ügye

Újabb döbbenetes információk birtokába jutott a Blikk a nyomtalanul eltűnt villanyszerelők ügyében. Nemcsak Magyarországon zajlott a legapróbb részletekre is kiterjedő keresésük, hanem az osztrák hatóságok is bevetették az összes csúcstechnikai eszközüket.
2018.11.14. 04:30

Jelentős felfedezés: megtalálták a trójai hadifoglyok városát

Immár régészeti leletek is bizonyítják, hogy létezett az eddig csak ősi szövegekből ismert Tenea görög város, amelyet az ókori leírások szerint trójai hadifoglyok alapítottak az időszámításunk előtti 12. vagy 13. században - jelentette be a görög kulturális minisztérium.
2018.04.12. 18:48

Vegyi fegyverek Szíriában - Macron szerint van bizonyíték

Franciaország bizonyítani tudja, hogy a damaszkuszi rezsim vegyifegyver-támadást hajtott végre a hétvégén a szíriai Dúmában, és az információk kiértékelését követően dönt arról, hogy válaszcsapást hajt-e végre - mondta Emmanuel Macron francia elnök csütörtökön. Azt is megkérdezték tőle, hogy ez a vegyifegyver-készlet lesz-e az esetleges csapások célpontja.
2018.03.08. 12:43

Ezotériára utaló új bizonyítékok a Quaestor-ügyben

Az alapügytől korábban elkülönített, pénzmosás bűntette miatt jelenleg még nyomozati szakban folyamatban lévő bűnügyben új bizonyítékokat sikerült felderíteni arra vonatkozóan, hogy a vállalat vezetői hogyan, milyen módszerek alapján hozták a pénzügyi döntéseket - közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész.
2018.01.11. 11:36

Megkönnyíthetjük a dolgunkat baleset esetén

Egyre több kocsiba szerelnek fedélzeti kamerát, ami hasznos lehet egy baleseti szituáció megítélésénél és a kárrendezésnél is - bár a biztosítók egy része ódzkodik a bizonyítékként való felhasználásától. Nyilvánosságra hozni viszont nem ajánlott, mert arra ráfizethetünk.
2016.08.13. 07:07

Így jutottak az első emberek Dél-Amerikába

Új bizonyítékok támasztják alá, hogy a Szibériából Alaszkába átkelő embercsoportok nem az amerikai szárazföld belsejében, hanem a nyugati partok menték indultak el dél felé.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018