INFORÁDIÓ 
2019. december 15. vasárnap
Valér

bevásárlás

2019.08.13. 12:25

A hőség a konyhában is nagyon veszélyes

Nyáron fokozottan törekedni kell a higiénés konyhai alapszabályok betartására, mivel a friss táplálékokat a baktériumok is kedvelik, így az élelmiszer eredetű megbetegedések is gyakoribbak - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hétfőn.
2019.08.12. 16:36

Brexitpánik a briteknél: bevásárlási roham tört ki

Minden ötödik ember már belekezdett az élelmiszerek, az italok és a gyógyszerek felhalmozásába - rengeteg részletre derült fény egy friss kutatásból. Közben a munkaerőpiacról a kelet-európaiak számára is fontos dolgok derültek ki.
2018.12.21. 08:12

Karácsony előtti körkép a piacokon és az üzletekben

Másfél hete kezdődött meg a vásárlók rohama a piacokon, de sokan inkább az utolsó napokra halasztják az élelmiszer-beszerzést. Zöldségből, gyümölcsből a hagyományosat veszik többnyire, de a sütéshez fogynak a glutén- és a laktózmentes termékek is.
2017.12.15. 18:43

Külföldre menekülnek karácsonyi bevásárlásra - Magyarország is érintett

A karácsonyi ünnepekre szánt élelmiszereket továbbra is megéri a szomszédos országokból beszerezni a szlovákoknak, a régióban ugyanis még mindig a szlovákiai üzletek a legdrágábbak. Magyarországon és Csehországban az élelmiszerekhez átlagosan 9 százalékkal olcsóbban lehet hozzájutni, Lengyelországban pedig csaknem harmadával olcsóbbak az árak, mint északi szomszédunknál.
2017.12.09. 10:57

Őrület, ami most a hazai üzletekben történik

A karácsony előtti két hét az év legforgalmasabb időszaka az üzletekben, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) becslése szerint ajándékokra az idén 100 milliárd forint körüli összeget költenek a családok, 3-4 százalékkal többet a tavalyinál.
2017.09.15. 06:22

Veszélyben a karácsonyi bevásárlás

Alááshatja a karácsony előtt várható jelentős forgalmat az áruházakban, hogy egyre több láncnál kiderül, a más ágazatokhoz képest alacsony bérek miatt súlyos a létszámhiány - írta a Magyar Idők.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018