INFORÁDIÓ 
2020. november 28. szombat
Stefánia

adórendszer

2020.07.02. 17:03

Varga Mihály: harmadával csökkenhet az adók száma

A gazdaság újraindítása csak úgy lehet eredményes, ha a kormány az adórendszert és a bürokráciát is egyszerűsíti – jelentette ki Varga Mihály a Gazdaságvédelmi Operatív Törzs csütörtöki ülésén. A törzs az adóbürokrácia csökkentésének, illetve a hazai turizmus újraindulásának lehetőségeit vizsgálva a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), valamint a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezetőinek részletes javaslatait tekintette át.
2018.06.28. 17:35

Apróbb finomítások szükségesek az adórendszerben

Bár a cafeteria-rendszer lényegesen átalakul jövőre, a 2019-es költségvetési tervezet alapján az adórendszerben nem lesz semmilyen előre nem tervezett nagyobb léptékű változás - mondta az InfoRádiónak a WTS Klient ügyvezető partnere. Lambert Zoltán szerint ugyanakkor apróbb finomításokra még szükség lenne.
2017.05.23. 14:07

Két adócsúcsot is magáénak tudhat Magyarország

A kelet-közép-európai régió valamennyi országa a forgalmi és fogyasztási adókra helyezi a hangsúlyt, az általános forgalmi adó (áfa) Magyarországon a legmagasabb, ugyanakkor itt a legalacsonyabb a társasági nyereségadó - derült ki a Mazars nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat ötödik alkalommal megjelent Kelet-Közép-Európai Adókalauz 2017 (Mazars CEE TaxGuide 2017) című kiadványából.
2017.04.28. 16:49

Baloldali pártok: kettészakadt a társadalom

Ellenzéki pártok szerint nem élnek jobban a magyarok most, mint hét évvel ezelőtt, és komoly gondot jelent, hogy nőnek a jövedelmi különbségek a társadalomban. Az MSZP, a Jobbik, az LMP és az Együtt politikusa is az adórendszer megváltoztatása mellett érvelt egy pénteki budapesti konferencián.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018