Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Könnyek között fogadkozott a házasságtörő focista

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Meglepte John Terryt, hogy annyian kitartanak mellette. A csapattársa barátnőjével félrelépő Chelsea-játékos a hírek szerint szerdán Dubajba utazik, hogy megbeszélje a történteket a feleségével.

"Minden rendben, anyu, újrakezdjük" - szipogta állítólag édesanyjának John Terry azután, hogy csapata, a Chelsea 2-0-ra győzött az Arsenal ellen az angol labdarúgó-bajnokságban. A játékosnak ez volt az első meccse azóta, hogy megfosztották az angol válogatott csapatkapitányi karszalagjától, mivel összeszűrte a levet egykori csapattársa, Wayne Bridge volt barátnőjével, Vanessa Perroncellel.

Egy névtelen forrás a Daily Mirrornak azt mondta: a könnyeivel küszködő Terry arról biztosította az édesanyját és a bátyját, hogy rendbe hozza a dolgait és harcolni fog azért, hogy a felesége visszafogadja.

A hírek szerint a Chelsea 29 éves sztárja napok óta próbálja elérni volt csapattársát, Wayne Bridge-et, a Manchester City játékosa azonban nem hajlandó békejobbot nyújtani.

Úgy hírlik, Terry a szerdai, Everton elleni bajnoki után - a Chelsea vezetőségének engedélyével - repülőre ül, hogy meglátogassa Dubajban nejét, Tonit, és visszakönyörögje magát a kegyeibe. Emiatt a védő minden bizonnyal kihagyja a vasárnapi, Cardiff City elleni FA Kupa-mérkőzést.

A csalfaságáért bűnhődő focista kedden a Chelsea hivatalos oldalán mondott köszönetet "minden egyes rajongónak", hogy kitart mellette. Megjegyezte azt is: nem várt ekkora támogatást.