eur:
392.24
usd:
366.73
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Jól van a férfi, akit halottnak nyilvánítottak

"Egész jól vagyok"- mondta hétfőn az a férfi, akit nemrég az orvosok halottnak nyilvánítottak, sőt még a szerveit is ki akarták venni.

Zacn Dunlapot négy hónappal ezelőtt az orvosok agyhalottnak nyilvánították, és elkezdték az előkészületeket a szervei kivételéhez, hogy azokat beültethessék másokba. A férfi mára a gyógyulás útjára lépett.

Az egyesült államokbeli Texasban élő férfi egy balesetben szerzett súlyos sérüléseket. Szerveinek kivételéhez a családja is hozzájárult, miután az orvosok agyhalottnak nyilvánították.

Az egyik rokon azonban, amikor meglátogatta az akkor már halottnak nyilvánított rokonát, hogy végső búcsút vegyen tőle, arra lett figyelmes, hogy a férfi megmozdította az egyik lábát és a karját. Ezután vették észre, hogy a férfi reagál különböző ingerekre, például ha megnyomták a kezét.

Dunlap később elmesélte, hogy emlékszik arra, amikor az orvosok halottnak nyilvánították, de csak érzékelte a körülötte folyó történéseket, reagálni akkor még nem tudott. A balesetére azonban a 21 éves fiatalember nem emlékezett.

Édesapja is megdöbbent fia felépülésén, mert mint mondta, látta a fia agyáról készült röntgenfelvételeket, amelyekből kiderült, hogy a szerv már egyáltalán nem működött, és teljesen elárasztotta a vér.

A férfit mára haza is engedték, így családja körében folytathatja a felépülését. A körülményekhez képest jól van, memóriája azonban még nem állt helyre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×