eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Nézze meg, hogyan tette magát nevetségessé a miniszter!

Egész Izrael az ország védelmi miniszterén nevet, aki elfelejtette levenni a védőkupakot a távcsőről, úgy nézte a katonai gyakorlatot. Amir Peretz egyébként is bizonytalan helyzete ezzel a blamázzsal tovább romolhat.

A Golán-fennsíkon tartott katonai gyakorlatot az izraeli hadsereg, amikor az ország védelmi minisztere meglátogatta a csapatokat.

Az egyébként is sokat kritizált Amir Peretz az új vezérkari főnök, Gabi Ashkenazi társaságában figyelte a csapatmozgásokat - vagy legalábbis úgy tett.

Egy fotós ugyanis felfedezte, hogy a politikus elfelejtette levenni a védőkupakot a távcsőről, ennek ellenére - állítja az újságíró - háromszor is belenézett a készülékbe és bólogatva magyarázott a vezérkari főnöknek.

Amir Peretz pozícióját a tavalyi, a Hezbollah libanoni szervezet ellen folytatott háború ingatta meg, helyzete pedig ezzel a blamázzsal tovább romolhat.

A fotót közlő izraeli lap emlékeztetett arra, hogy nem az izraeli védelmi miniszter az első, aki hasonlóan kellemetlen helyzetbe került. Korábban George W. Bush amerikai elnök és Ariel Sharon izraeli kormányfő is hasonló bakit követett el.

Amir Peretz egyébként korábban is került már kínos helyzetbe. A YouTube videómegosztó oldalon is szerepel az egyik beszédének egy részlete, melyet szándékai szerint angolul adott (volna) elő a Yitzhak Rabin Központban.

Címlapról ajánljuk
Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Váratlanul érte és nagy megtiszteltetésként éli meg, hogy a Kaszás Attila-díj idei elismertje lehet - mondta az InfoRádiónak Balla Eszter. A színművész a jó hangulatú közösségi létezés fontosságáról is beszélt, mert szerinte ez szorosan hozzátartozik a 2007-ben elhunyt színészről elnevezett díj szellemiségéhez.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×