eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Michelisz Norbert, a BRC Hyundai N Squadra Corse csapat pilótája integet a közönségnek, miután megnyerte a túraautó-világkupa (WTCR) időmérő edzését a mogyoródi Hungaroringen 2019. április 28-án.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Megszűnik Michelisz Norbert kedvenc versenysorozata

Megszűnik a túraautó-világkupa (WTCR) a sezon végén. Még két futamot rendeznek meg. A WTCR versenyeit szervező Discovery Sport Events másképpen képzeli el a túraautó-versenyzés jövőjét.

Bár a napokban még olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint jövőre Dél-Amerikában is rendezhetnek WTCR-versenyeket, a nemrégiben kiadott közlemény teljesen másról számol be. A Discovery Sport Eventsnél úgy döntöttek, hogy a 2022-es idényből hátralévő bahreini és szaúd-arábiai forduló után megszűnik a sorozat - írja az nso.hu.

Valószínűleg a 2021-ben elindított elektromos sorozat, az ETCR népszerűsítése kerül előtérbe. Megszűnik tehát a klasszikus, több helyszínes bajnokság, ám a tervek szerint létrehoznának egy-egy hétvégéből álló eseményt.

A mezőnynek minden évben volt magyar tagja, közülük

a legnagyobb sikert Michelisz Norbert érte el, aki 2019-ben megnyerte a bajnoki címet.

A jelenlegi mezőnyben Tassi Attila, Nagy Dániel, illetve a csapatok közül a Zengő Motorsport képviseli Magyarországot, ráadásul a mezőny minden évben összecsapott a Hungaroringen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×